اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

اضافه شدن مربی لنگرودی به کادر فنی تیم ملی وزنه برداری/ رجایی: هدف‌گذاری ما آماده‌سازی تیم ملی برای بازی‌های آسیایی و المپیک ۲۰۲۸ است

اضافه شدن مربی لنگرودی به کادر فنی تیم ملی وزنه برداری/ رجایی: هدف‌گذاری ما آماده‌سازی تیم ملی برای بازی‌های آسیایی و المپیک ۲۰۲۸ است
مصطفی رجایی به کادر فنی تیم ملی وزنه‌برداری اضافه شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون وزنه‌برداری؛ مصطفی رجایی، پیشکسوت وزنه‌برداری اهل لنگرود، به جمع اعضای کادر فنی تیم‌های ملی وزنه برداری اضافه شد.

پس از جدایی علی جباری از کادر فنی تیم ملی و آغاز فعالیت او در عمان، رجایی به عنوان یکی از اعضای جدید کادر فنی تیم ملی وزنه برداری انتخاب شده است.

رجایی که سابقه فعالیت در عرصه وزنه‌برداری را دارد، از این پس در کنار بهداد سلیمی و جواد نادری در کادر فنی تیم ملی فعالیت خواهد کرد.

 

💢رجایی: هدف‌گذاری ما آماده‌سازی تیم ملی برای بازی‌های آسیایی و المپیک ۲۰۲۸ است

مصطفی رجایی، عضو جدید کادر فنی تیم ملی وزنه‌برداری بزرگسالان، با اشاره به شرایط اردوی ملی‌پوشان گفت حدود ۹۵ درصد آمادگی مدنظر کادر فنی حاصل شده و تلاش مجموعه فدراسیون و کادر فنی، آماده‌سازی تیم برای بازی‌های آسیایی ناگویا و مسابقات پیش‌رو است.

رجایی درباره حضورش در کادر فنی تیم ملی گفت: «من به تازگی به کادر تیم ملی اضافه شدم، کمک آقای سلیمی، سرمربی تیم ملی بزرگسالان. در کنار جواد نادری کمک می‌کنیم تا بتوانیم تیم را با آمادگی لازم برای مسابقات ناگویا آماده کنیم.»

او درباره شرایط ملی‌پوشان در اردوی تیم ملی گفت: «خدا را شکر شرایط بچه‌ها خوب است و تقریباً ۹۵ درصد آمادگی را دارند. از ریاست فدراسیون گرفته تا تمام عوامل و اعضای کادر فنی، همه تلاش می‌کنیم بچه‌ها را برای بازی‌های آسیایی آماده کنیم.»

عضو جدید کادر فنی تیم ملی درباره اضافه شدن وزنه‌برداران جوان و موفقیت آنها در رقابت‌های قهرمانی آسیا نیز گفت: «ما معمولاً جوانانی را که عملکرد خوبی دارند و آینده‌دار هستند، از همین حالا انتخاب می‌کنیم. برای مثال، حمیدرضا زارعی که توانست ۹ مدال طلا کسب کند و رکورد آسیا را جابه‌جا کند، از جمله همین نفرات است.»

رجایی تأکید کرد نگاه کادر فنی تنها به مسابقات فعلی محدود نمی‌شود و گفت: «هدف این است که این جوانان را از همین حالا برای المپیک ۲۰۲۸ آماده کنیم تا ان‌شاءالله بتوانند برای کشور عزیزمان افتخارآفرینی کنند.»

او درباره روند انتخاب نفرات نهایی تیم ملی برای بازی‌های آسیایی ناگویا نیز گفت: «دو انتخابی را پشت سر گذاشته‌ایم و یک انتخابی دیگر هفته آینده، سه‌شنبه و چهارشنبه، در جریان رقابت‌های لیگ برتر برگزار خواهد شد و بر اساس نتایج آن، شرایط نفرات برای انتخاب نهایی مشخص می‌شود.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه