اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کوچک‌زاده در گفتگو با دانا:

آمریکا نمی‌خواهد از مواضع زورگویانه خود عقب‌نشینی کند/ کسانی که نسخه سازش با آمریکا می‌پیچند، حب وطن در دلشان ریخته است

آمریکا نمی‌خواهد از مواضع زورگویانه خود عقب‌نشینی کند/
کسانی که نسخه سازش با آمریکا می‌پیچند، حب وطن در دلشان ریخته است
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: آمریکا نمی‌خواهد از مواضع زورگویانه خود عقب‌نشینی کند و ملت ایران نیز حاضر نیست زیر بار زور برود.

مهدی کوچک‌زاده، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا، با انتقاد از اصرار برخی جریان‌ها بر ضرورت تفاهم و سازش با آمریکا، گفت: وقتی رفتار و اظهارات مقامات آمریکایی را می‌بینیم، روشن است که طرف مقابل هیچ تعصبی نسبت به منافع و عزت ملت ایران ندارد؛ بنابراین اصرار بر سازش با چنین طرفی چه معنایی دارد؟

وی با اشاره به مواضع اخیر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، افزود: بارها از سوی رهبر معظم انقلاب هشدار داده شده که آمریکا دشمن ملت ایران است. وقتی ترامپ چنین صریح درباره ایران و حتی تمامیت ارضی کشور ما سخن می‌گوید، آیا کسی که اندکی غیرت و تعصب نسبت به میهن خود داشته باشد، از شنیدن این اظهارات عصبانی نمی‌شود؟

کوچک‌زاده با اشاره به اظهارات ترامپ درباره تنگه هرمز اظهار کرد: اینکه رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید تنگه هرمز را باید جزو قلمرو آمریکا قرار داد، نهایت گستاخی و زیاده‌خواهی است. پاسخ چنین حرفی باید قاطع باشد، نه اینکه عده‌ای در داخل کشور همچنان نسخه تفاهم و سازش با آمریکا را تجویز کنند.

نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: اگر قرار باشد آمریکایی‌ها درباره سرزمین ما چنین ادعاهایی مطرح کنند، می‌توان با همان ادبیات به آنها پاسخ داد و گفت اگر شما تنگه هرمز را متعلق به خود می‌دانید، ما هم می‌توانیم بگوییم فلوریدا را جزو قلمرو ایران می‌کنیم؛ البته این مثال برای نشان دادن بی‌معنایی و گستاخی چنین ادعاهایی است.

وی تأکید کرد: مسئله اصلی این است که برخی می‌گویند باید به هر قیمتی با آمریکا به صلح و سازش برسیم، در حالی که چیزی را مطالبه می‌کنند که اساساً شدنی نیست؛ چراکه آمریکا نمی‌خواهد از مواضع زورگویانه خود عقب‌نشینی کند و ملت ایران نیز حاضر نیست زیر بار زور برود.

کوچک‌زاده خاطرنشان کرد: کسانی که امروز بر سازش با آمریکا اصرار می‌کنند، باید پاسخ دهند چگونه می‌توان با طرفی که چنین ادعاهایی درباره تمامیت ارضی ایران مطرح می‌کند، به تفاهم رسید؟

نماینده مردم تهران در پایان گفت: سابقه و عملکرد برخی از این افراد نیز نشان می‌دهد که در شرایطی رشد کرده‌اند که عملاً حب و محبت وطن در وجودشان کم‌رنگ شده است؛ بنابراین عجیب نیست که امروز به جای دفاع از عزت و منافع ملی، نسخه سازش با دشمن را تجویز کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه