logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

قادری در گفتگو با دانا:

راهبرد ایران در مواجه با آمریکا تغییر کرده‌است/ زورآزمایی آمریکا برای شکستن اراده ملت است

راهبرد ایران در مواجه با آمریکا تغییر کرده‌است/ زورآزمایی آمریکا برای شکستن اراده ملت است
کارشناس مسائل بین الملل گفت: اتحاد و انسجام ما نسخه پیروزی در مقابل دشمن است و زورآزمایی آمریکا برای شکستن همین اراده ملت ایران است.

محمد قادری، کارشناس مسائل بین الملل در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به افزایش تنش ها در تنگه هرمز بین ایران و آمریکا گفت: یک ابهام در شرایط کنونی وجود دارد و‌ روشن است که دستکم از منظر تحلیل گران نظامی و امنیتی شرایط روشن و شفاف نیست.

وی با بیان اینکه این تلقی که آیا آمریکا توان برخورد و حصول اهداف خود از طریق نظامی را همچنان توانسته حفظ کند یا نه مهمترین ابهامی و سوال موجود است، افزود: آمریکایی ها در این تلاش هستند تا در افکار عمومی تثبیت کنند که ایران یک عنصر شرور در نظام بین‌الملل است که باید با آن به صورت چکشی برخورد کنیم.

وی با بیان اینکه  آنچه در عمل اتفاق افتاده این است که  در حقیقت جمهوری اسلامی براساس گزارشات سرویس های اطلاعاتی که به هیئت حاکمه آمریکا منتقل کرده، تغییر راهبرد داده است، تاکید کرد: تا قبل از این تلقی اتاق فکر آمریکایی- صهیونیستی این بود که جمهوری اسلامی ایران فقط براساس راهبرد پاسخ به حمله عمل خواهد کرد، یعنی اگر اتفاقی افتاد پاسخ خواهد داد.

این کارشناس مسائل بین الملل با اشاره به اینکه انتصابات اخیر در داخل کشور این تغییر راهبرد را نشان می دهد، تصریح کرد: مشخصا در شواری عالی امنیت ملی حضور فردی مانند سرلشکر رضایی با سابقه نظامی گری و فرماندهی جنگ عملا تغییر راهبرد را نشان می دهد.

قادری با بیان اینکه ایران از راهبرد پاسخ به حمله به راهبرد هزینه سازی برای دشمن رسیده است ادامه داد: ایران از این به بعد به دنبال آن نخواهد بود که منتظر باشد دشمن اقدامی را مرتکب شود تا به آن پاسخ دهد، البته تصویرسازی صورت گرفته از سمت آمریکا به این صورت بوده که القا می کند ابتدا آنها اقدامی را انجام دادند در حالی که ما یک قاعده ای در تنگه هرمز مشخص کردیم تحت عنوان کنترل عبور و مرور از سوی ایران است، این را در تفاهم نامه اسلام آباد نیز تاکید کردیم.

وی با اشاره به اینکه این تفاهم نامه تاکید کرده که کنترل باید با ساز وکار تعیین شده از سوی ایران انجام شود، ادامه داد: آمریکایی ها برای بر هم زدن این ترتیبات مسیرهای جایگزین معرفی می کنند، اما جمهوری اسلامی دست بسته نیست و واکنش نشان می دهد.

کارشناس مسائل بین الملل با اشاره به اینکه تصور اولیه این بود که ایران به تجاوز آمریکا به لارک پاسخ نخواهد داد، گفت: در کوتاهترین زمان در دو پایگاه آمریکایی پاسخی هدفمند داده شد که عملا نشان داد بازدارندگی جدیدی که ایران ایجاد کرده است بر خلاف محاسبات آمریکا است.

قادری با اشاره به اینکه ترامپ در حال فضاسازی است گفت: حمله چنانچه براساس راهبرد دقیق نظامی باشد باید براساس اصل غافلگیری باشد، اما وقتی پیرامون آن فضاسازی رسانه ای می کند یعنی بیشتر از اثرگذاری نظامی در پی اثرگذاری رسانه ای و روانی است تا سایه ترس و تهدید را بالای سر ملت نگه دارد.

قادری با اشاره به تاکتیک جدید آمریکا در زمینه فشار اقتصادی و تحریم و محاصره گفت: این تغییر تاکتیک هم دستاوردی نخواهد داشت، زیرا هدف اصلی بازگشایی تنگه است در حالی که این هدف محقق نخواهد شد.

قادری با اشاره به اینکه شرایط کنونی زمان نبرد اراده هاست، تاکید کرد: آمریکا در پی آن است که با محاصره، عملیات روانی و بالا نگه داشتن سایه تهدید برای ترامپ دستاورد سازی کند، اما اراده ایران در تمام سطوح یعنی رهبری، دولت، دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی و همچنین فضای رسانه ای و تبلیغاتی به یک انسجام دست پیدا کرده است.

این کارشناس مسائل بین الملل خاطرنشان کرد: اتحاد و انسجام ما نسخه پیروزی در مقابل دشمن است، زورآزمایی آمریکا برای شکستن اراده ملت ایران است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه