اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

قنادباشی در گفتگو با دانا:

تجارت جهانی از تنگه هرمز و باب المندب در اختیار جبهه مقاومت است/ مردم یمن معتقدند عربستان در حال اجرای نقشه های آمریکاست

تجارت جهانی از تنگه هرمز و باب المندب در اختیار جبهه مقاومت است/ مردم یمن معتقدند عربستان در حال اجرای نقشه های آمریکاست
کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: تسلط یمن بر بتب المندب یعنی اهرم فشاری بر آمریکا زیرا مردم یمن معتقدند آنچه از سوی عربستان در حال اجرا است، نقشه آمریکا است.

جعفر قنادباشی، کارشناس مسائل غرب آسیا در گفتگو با خبرنگار بین الملل شبکه اطلاع رسانی راه دانا با اشاره به دستاوردی شگفت انگیز انشالله یمن در تقابل با تهاجمات ارتش سعودی گفت: آنچه در روزهای اخیر اتفاق افتاد نشان داد یمن از همان جایی که عربستان امید به پیروزی داشت به ارتش سعودی ضربه زده است.

وی با بیان اینکه عربستان در دو صحنه با یمنی ها درگیر بود، افزود: صحنه نخست محاصره بود که یمن راهبرد محاصره در برابر محاصره را به اجرا گذاشته بود و در صحنه دوم درگیری مرزی بود که عربستان در خاک یمن دست‌اندازی هایی داشت و انصارالله در حال مقابله با آن بود.

قنادباشی با اشاره به اینکه امید عربستان به مزدورانی بود که در جنوب غربی عربستان مستقر بودند، ادامه داد: این مزدوران را با بیشترین سلاح مسلح کردند و با پیشرفته ترین تجهیزات آنها را آموزش دادند تا اینکه به سمت یمن حرکت کرده و بتوانند تا اهدافی که عربستان طی 11 سال به آن دست نیافته را محقق کنند.

این کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به اینکه عربستان اشتباه بزرگی کرد چون تصور کرد محاصره و درگیری مرزی یمن را از پا در خواهد آورد تاکید کرد: یمنی ها، اما مزدوران عربستانی را به شدت سرکوب کرده و بسیاری از آنها را اسیر گرفتند و بسیاری از آنها فرار کردند و انصارالله به سرعت توانست نقاط اشغال شده را وس بگیرد علاوه بر اینکه نقاط بیشتری را تحت تسلط خود در آورد.

قنادباشی با اشاره به تسلط یمن به باب المندب به عنوان راهبردی ترین گذرگاه اقتصادی جهان گفت: این آبراه پر رفت و آمد ترین گذرگاه جهان است که از شرق و غرب باید از آن عبور کنند و تسلط یمن بر آن یعنی اهرم فشاری بر آمریکا زیرا مردم یمن معتقدند آنچه از سوی عربستان در حال اجرا است، نقشه آمریکا است.

وی با اشاره به اینکه یمن موازنه قدرت را در منطقه به نفع جبهه مقاومت تغییر داد تاکید کرد: با بسته بودن تنگه هرمز اشراف انصارالله به باب المندب یعنی اختیار تجارت جهانی هم در دست جبهه مقاومت است.

قنادباشی با اشاره به نگرانی های آمریکا و عربستان از آنچه در حال رخ دادن است، افزود: عربستان به فکر ائتلاف با ترکیه و پاکستان بود، اما ورود کشورهای دیگر به منازعه کنونی به زیان منطقه است، پاکستان هوشیاری به خرج دادند زیرا ورود به این جنگ برای آنها هزینه سنگینی به دنبال داشت، دولت پاکستان و ترکیه علاقه داشتند از دلارهای عربستانی استفاده کنند و خیلی به پیمان مکه متعهد نیستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه