logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  2. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  3. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  4. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  5. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  6. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  7. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  8. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  9. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  10. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  11. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  12. گسست میان ادعا و واقعیت
  13. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  14. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  15. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  16. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  17. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  18. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  19. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  20. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد

طنین زنگ مهر در دبستان شهید آتوت با حضور معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی سپاه 

طنین زنگ مهر در دبستان شهید آتوت با حضور معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی سپاه 
همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید و در ایام گرامیداشت هفته دفاع مقدس، آیین «زنگ مهر» دبستان دخترانه شهید آتوت در منطقه ۱۴ تهران، با حضور سردار اخوان، معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی سپاه پاسداران برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید و در ایام گرامیداشت هفته دفاع مقدس، آیین «زنگ مهر» دبستان دخترانه شهید آتوت در منطقه ۱۴ تهران، با حضور سردار اخوان، معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی سپاه پاسداران برگزار شد.

این مراسم که با حال‌وهوایی حماسی و در تکریم شهدای دانش‌آموز برگزار گردید، با به صدا درآمدن زنگ مدرسه توسط دانش‌آموز «ساجدی» آغاز شد؛ دانش‌آموزی که خانواده‌اش در دوران دفاع مقدس و در جریان عملیات رمضان به درجه رفیع شهادت نائل آمده‌اند و نمادی از تداوم راه ایثار در نسل جدید محسوب می‌شود.

سردار اخوان در جمع کادر آموزشی این دبستان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز در سراسر کشور، به طور ویژه به مظلومیت و مجاهدت دانش‌آموزان مدرسه «شجره طیبه» میناب اشاره کرد و گفت: «یاد و خاطره دانش‌آموزان مظلوم و قهرمان مدرسه شجره طیبه میناب که در راه دفاع از آرمان‌های انقلاب ایستادگی کردند، چراغ راهی برای نسل امروز است؛ نسلی که باید با سلاح علم و ایمان، ادامه‌دهنده راه آن شهیدان باشد.»

وی در ادامه، دانش‌آموزان را به تسلط بر تکنولوژی‌های روز و هوش مصنوعی ترغیب کرد و افزود: «دانش‌آموزان ما باید با بهره‌گیری از ابزارهای علمی پیشرفته و تکنولوژی‌های نوین، برای مدیریت آینده انقلاب اسلامی آماده شوند. ارتقای سطح کیفی آموزش، بهره‌گیری از تدریس هوشمند و هوشمندسازی فرآیندهای آموزشی، یک ضرورت برای این مجموعه است تا سطح علمی و آموزشی مدرسه در تراز بالایی قرار گیرد.»

در پایان این مراسم، سردار اخوان ضمن تقدیر از زحمات کادر آموزشی دبستان شهید آتوت، از تلاش‌های بی‌وقفه مدیریت و معلمان این مدرسه جهت ارتقای سطح آموزش در این مرکز که در دوران جنگ آسیب‌دیده بود، تشکر کرد و بر استمرار حرکت در مسیر تعلیم و تربیت تراز انقلاب اسلامی تأکید نمود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه