اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کریم باقری: ما مرد روزهای سخت هستیم

کریم باقری: ما مرد روزهای سخت هستیم
مربی تیم فوتبال پرسپولیس فردا برای حضور در جمع ملی‌پوشان نوجوان ایران و تماشای بازی آنها برابر نیجریه راهی امارات خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناکریم باقری درباره دلایل سفر خود گفت: آقای علی دوستی پیش از این، از من خواسته بود که برای تماشای یکی از بازی‌های تیم ملی نوجوانان به امارات بروم و من هم تمایل داشتم این کار را انجام بدهم اما شرایط تیم پرسپولیس و فشردگی بازی‌ها مانع شد که در سه بازی اول حاضر باشم. حالا خوشحالم و خدا را شکر می‌کنم که بچه‌های ایرانی از گروه خودشان صعود کردند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, .,

 

,

وی درباره این که حضورش چه تاثیری خواهد داشت، ادامه داد: حضور افرادی مثل من، مهدوی‌کیا و استیلی بیشتر جنبه روحی و روانی دارد و اگر تاثیر خوبی روی بچه‌ها بگذاریم، خوشحال می‌شویم وگرنه کار اصلی را کادر فنی انجام می‌دهد.

, .,

 

,

کریم باقری افزود: تیم ملی نوجوانان نه فقط از نظر فنی، بلکه از جهت رفتار تیمی و رفتار بازیکنان هم خیلی خوب بوده است. معلوم است که تیم حرفه‌ای و منظمی است و همین فاکتورها مشخص می‌کند آقای دوستی فقط از نظر فنی روی تیم کار نکرده است، بلکه در سایر ابعاد هم زحمت کشیده شده که ارزشمند است.

, .,

 

,

کاپیتان سابق پرسپولیس و تیم ملی ایران درباره پیش بینی خود از بازی نوجوانان ایران و نیجریه به سایت باشگاه پرسپولیس گفت: تردیدی نیست که بازی بسیار دشواری است. نیجریه که قهرمان مسابقات بوده است، می‌تواند از سخت‌ترین حریفان ممکن باشد.

, .,

 

,

باقری خاطر نشان کرد: تعارف نداریم. تیم ملی نوجوانان کار سختی پیش‌رو دارد اما قبل از این دیده‌ایم فوتبالیست‌های ایرانی مرد روزهای سخت هستند. من شک ندارم جدا از هر اتفاقی که بیفتد، بچه‌های ما بازی خیلی خوبی را انجام خواهند داد.

, .,

انتهای خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه