اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام عنوان کرد؛

اضافه شدن 4 فضای فرهنگی به مجموعه‌های فرهنگی و هنری در استان ایلام

اضافه شدن 4 فضای فرهنگی به مجموعه‌های فرهنگی و هنری در استان ایلام
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام گفت: با رایزنی‌های صورت گرفته با استاندار و مسئولان استان و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، 4 فضای فرهنگی به مجموعه‌های فرهنگی و هنری استان اضافه خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایلام پوبا، "علی‌محمد نیاکان" مدیرکل فرهنگی و ارشاد اسلامی استان ایلام، در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه ایلام گفت: این اداره کل در حال حاضر با 46 نفر نیروی رسمی و 26 نفر نیروی قراردادی و درمجموع با 72 نفر در تلاش است که برنامه‌های فرهنگی و هنری را در سطح این استان برگزار کند.
وی بابیان اینکه 7 اداره رسمی در شهرستان‌ها و یک نمایندگی رسمی در شهرستان ملکشاهی در این استان دایر است، افزود: در تلاش هستیم که در شهرستان‌های تازه تأسیس به دره و سیروان با پیگیری‌های صورت گرفته، دفتر نمایندگی دایر شود.
نیاکان با اشاره به اینکه در حال حاضر در مرکز استان یک مجتمع فرهنگی و هنری برای  فعالیت های فرهنگی و هنری وجود دارد، اظهار کرد: با صحبت هایی  که با استاندار محترم ایلام صورت گرفته امید می رود  تا پایان سال جاری 4 مجتمع به جمع فضای فرهنگی استان اضافه تا زمینه فعالیت  های فرهنگی و هنری بیشتری در استان فراهم شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام تصریح کرد: در 10 سال گذشته تا کنون یک متر فضای فرهنگی به زیرساخت های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه نشده و از این نظر در مضیقه هستیم و زیرساخت های فرهنگی در استان ضعیف هستند.
وی افزود: این اداره کل در راستای اجرای سیاست های کلان کشور و از مجرای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با توجه به اسناد بالادستی از جمله منویات مقام معظم رهبری و مصوبات  شورای عالی انقلاب فرهنگی و برنامه پنجم توسعه برنامه های سالیانه را تدوین کرده و اجرا می کند.
نیاکان در ادامه با اشاره به اینکه به زودی روسای ادارات شهرستان هایی که تا کنون بلاتکلیف بوده اند، مشخص می شود، ابراز کرد:  برنامه های دهه فجر نیز با تشکیل کمیته‌های فرهنگی و هنری در سطح شهرستان‌ها و مرکز استان برگزار می‌شود و برنامه‌های سال 94 نیز در این اداره کل در حال تدوین است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام افزود: در حوزه اعتبارات استانی و ملی و تخصیصی به حوزه فرهنگ و هنر در استان ضعیف هستیم و این‌یک کاستی بزرگ در راستای اجرای برنامه‌های کیفی است که رشد اعتبارات کمک بسیار بزرگی به اجرای برنامه پربار فرهنگی در استان خواهد کرد.
وی با اشاره به تشکیل کارگروه تخصصی فرهنگ عمومی در این استان، خاطرنشان کرد:  مصوبات شورای فرهنگ عمومی در این کارگروه بررسی و به لحاظ فنی و کارشناسی ارزیابی‌شده و سپس در دستور کار اجرایی شورای فرهنگ عمومی قرار خواهد گرفت.
 
انتهای پیام/ش

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایلام پوبا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه