اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

پنجاه‌وچهارمین نشست خبری سخنگوی قوه قضائیه

انجمن صنفی روزنامه‌نگاران حق فعالیت ندارد/ پرونده مفتوح مقام سابق در موضوع بیمه ایران

انجمن صنفی روزنامه‌نگاران حق فعالیت ندارد/ پرونده مفتوح مقام سابق در موضوع بیمه ایران
سخنگوی قوه قضائیه از مفتوح بودن پرونده یکی از مقامات دولت قبل در موضوع بیمه ایران خبر داد و ضمن بیان اینکه انجمن صنفی روزنامه‌نگاران حق فعالیت ندارد تاکید کرد: از سوی دختران موسوی تا امروز شکایتی حاصل نشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از فارس،غلامحسن محسنی‌اژه‌ای سخنگوی قوه قضائیه در پنجاه و چهارمین نشست خبری خود در پاسخ به این سوال که آیا یکی از مقامات دولت قبلی در پرونده بیمه و اخلال ارزی متهم است، گفت: پرونده ایشان در موضوع بیمه مفتوح است و تحقیقاتی در این مورد انجام شده و در حال انجام است. اما هنوز به دادگاه ارسال نشده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, غلامحسن محسنی‌اژه‌ای سخنگوی قوه قضائیه در پنجاه و چهارمین نشست خبری خود در پاسخ به این سوال که آیا یکی از مقامات دولت قبلی در پرونده بیمه و اخلال ارزی متهم است، گفت: پرونده ایشان در موضوع بیمه مفتوح است و تحقیقاتی در این مورد انجام شده و در حال انجام است. اما هنوز به دادگاه ارسال نشده است.,

سخنگوی قوه قضائیه در مورد فعالیت انجمن صنفی روزنامه‌نگاران گفت: هر موسسه، نهاد، حزب، گروه و جمعیتی که به حکم دادگاه تعطیل شده تا زمانی که آن حکم پابرجا باشد نمی‌تواند به فعالیت بپردازد. در غیر این صورت دادستان متعرض می‌شود و با آنها برخورد می‌کند.

,

وی ادامه داد: در موضوع انجمن صنفی روزنامه‌نگاران تصمیم همان تصمیم قبلی است و آنها حق فعالیت ندارند و اگر فعالیتی کنند دادستان با آنها برخورد می‌کند.

,

اژه‌ای در ادامه در پاسخ به سوالی در مورد اینکه آیا شکایتی از سوی دختران موسوی پیرامون حوادث روز عید غدیر انجام شده است یا خیر، گفت: تا امروز که من پیگیر مسئله بودم هیچ شکایتی نه در ناجا و نه در دادسرا مطرح نشده است و وزارت اطلاعات خود پیگیر این مسئله است.

,

وی در مورد شایعات پیرامون دستگیری پ.ا گفت: تا آنجایی که من می‌دانم و در جریان هستم کسی در تهران بازداشت نشده است.

,

سخنگوی قوه قضائیه در ادامه در مورد لایحه افزایش اختیارات رئیس قوه قضائیه گفت: مشکل قوه قضائیه این است که لوایحی را تهیه می‌کند و برای ارسال به مجلس در اختیار دولت می‌‌گذارد اما مشاهده شده که بعضا این لوایح خیلی دیر به مجلس ارسال می‌شود. در صورتی که قوه قضائیه نیاز فوری به آن لوایح دارد.

,

انتهای پیام/

,

وی تاکید کرد: در دولت قبلی بعضی لوایح قوه قضائیه نه تنها دیر به مجلس ارائه شده بلکه تعدادی از آنها بایگانی شده و اصلا به مجلس ارسال نشده است.

,

اژه‌ای افزود: از نظر قوه قضائیه این طرح مشکل‌گشا است و لوایح در دولت معطل نمی‌‌ماند. بنا بر تصویب مجلس اگر ظرف مدت 6 ماه دولت لایحه‌ای را ارسال نکرد رئیس قوه قضائیه شخصا آن لایحه را به مجلس ارسال می‌کند.

,

وی تاکید کرد:‌ خلاف قانون اساسی بودن یا نبودن طرح افزایش اختیارات رئیس قوه قضائیه را شورای نگهبان تشخیص خواهد داد.

,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه