اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس:

ظریف از مردم عذرخواهی کند

ظریف از مردم عذرخواهی کند
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ضرورتی نبود ظریف در زمان اوج توهین به پیامبر اسلام (ص) به پاریس سفر کند؛ ظریف از مردم عذرخواهی کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا منصور حقیقت‌پور در گفتگو با خبرنگار سبلانه، در خصوص سفر ظریف به پاریس آن هم در حالی که دولتمردان فرانسه مدیریت رسمی این ماجرای زشت را بر عهده گرفته بود، گفت: دشمنی دنیای استکبار با اسلام پایانی ندارد؛ ضرورتی نبود ظریف در زمان اوج توهین افراد معلوم‌الحال و برخی کشورهای غربی به پیامبر اسلام (ص) به پاریس سفر کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلانه, سبلانه,

وی افزود: رئیس دستگاه دیپلماسی کشوری که پرچمدار اسلام ناب محمدی است باید هوشمندانه‌تر رفتار کند؛ سفر ظریف به فرانسه بسیار نسنجیده بوده است.

,

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: گرچه داشتن وزارت خارجه پویا یک مزیت است اما در شرایطی که دولتمردان کشوری اجازه توهین به ساحت پیامبر (ص) را می دهند، سفر به آن کشور حرکتی نابجا است؛  بنده معتقدم که ظریف باید بابت رفتارهای اشتباه و نسنجیده اش از مردم عذرخواهی کند.

,

وی گفت: این سیاست غیر قابل تغییر جمهوری اسلامی  ایران است که در مذاکره با 5+1 فقط در موضوع هسته‌ای مذاکره می‌کند.

,

نماینده مردم اردبیل اظهار کرد: در شرایطی که امروز نیاز جدی به همگرایی ملی برای خنثی کردن نقشه‌های شوم  استکبار جهانی داریم، قدم زدن ظریف با جان کری و سفر وی به پاریس قطعا نابجا و اشتباه بود؛ این‌گونه رفتارها شایسته وزیر امورخارجه ایران اسلامی نیست.

,

وی گفت: بدون تردید حفظ اقتدار انقلاب اسلامی ایران با این گونه دلبری‌ها حاصل نمی شود و باید رئیس دستگاه دیپلماسی هوشمندانه‌تر رفتار کند.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه