logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

لزوم استفاده از تزئینات بصری در سطح شهر و ترویج فرهنگ وسیره شهدا

لزوم استفاده از تزئینات بصری در سطح شهر و ترویج فرهنگ وسیره شهدا
تصاویر شهدا بر روی دیوارهای شهر این تذکر را در ذهن ایجاد می کند که یادمان نرود آرامش و آسایش امروز ما حاصل خون شهدایی است که نامشان بر خیابانهای شهر ماست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از قومس ،خوشبختانه امروزه  یکی از طرح هایی که با عبور از میان خیابانهای شهری شاهد آن هستیم نقاشی های دیواری است که باعث تلطیف و زیبایی فضاهای عمومی شهر شده است این نقاشی ها که غالبا دارای محتواهای معنوی و شهدایی است باعث ترویج فرهنگ شهید و شهادت و زنده شدن و حفظ ارزشهای اسلامی شده است .الیاس یوسفی یکی از نقاشان و هنرمندان جوان شهر سمنان است که با عبور از میان خیابانهای شهرستان سمنان، نقاشی های دیواری او توجه عابران را به خود جلب میکند.یوسفی در دانشگاه هنر تحصیل کرده و حدود 17 سال مشغول به انجام کارهای هنری در زمینه نقاشی هستند .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قومس,

, ,

وی در گفتگو با خبرنگار قومس  اظهار داشت: با توجه به تهاجم فرهنگی و تبلیغات گسترده دشمن علیه اسلام و نظام اسلامی ، نهادها و سازمان های مسوول باید سعی در شناساندن چهرهای ملی و مذهبی برای ترویج ارزشهای اسلامی داشته باشند و فضای شهری را طوری شکل دهند تا سبب بصیرت افزایی مردم شود .

, قومس,

, ,

وی ادامه داد: تصاویر شهدا بر روی دیوارهای شهر این تذکر را در ذهن ایجاد می کند که یادمان نرود آرامش و آسایش امروز ما حاصل خون شهدایی است که نامشان بر خیابانهای شهر ماست.

,

وی با تاکید بر لزوم ترویج فرهنگ و سیره شهدا افزود: شهدا میتوانند چراغ راه همه باشند و لازم است جایگاه و شان شهدای نظام اسلامی به گونه ای باشد که شکوه و عظمت آنها متجلی شود

,

, ,

وی در پایان با اشاره عدم حمایت مسئولان از هنرمندان بومی اظهار داشت: متاسفانه مسئولان ونهادهای مربوط به زیباسازی فضای شهری  با توجه به توانمندی ها و قابلیت های بالای هنرمندان و نقاشان سمنانی حمایت لازم را از آنها انجام نمی دهند و ترجیح می دهند نقاشان غیر بومی را به کار گیرند که هزینه بالایی را برای آنها در بر دارد.

,

, ,

, ,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه