logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

واکنش به عدم پرداخت حقوق پرسنل شهرداری کرمانشاه ؛

معاون روابط عمومی شهرداری: عدم پرداخت ها کذب محض است/اینگونه اظهارات جنبه تبلیغاتی دارد

معاون روابط عمومی شهرداری: عدم پرداخت ها کذب محض است/اینگونه اظهارات جنبه تبلیغاتی دارد
در کنار خبر جابجایی ها ، خبر دیگری نیز مجال انتشار یافت و آن تاخیر در پرداخت حقوق های کارکنان و پرسنل شهرداری کرمانشاه است ...
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از پایگاه خبری مغرب، انتصابات جدید در شهرداری کرمانشاه حواشی مختلفی را به وجود آورده است .

شهرداری کرمانشاه با کمترین تغییرات در ترکیب مدیران مناطق کرمانشاه روسای جدید خود را معرفی کرد و جابجایی ها را به ورود افراد جدید در پست های مدیریتی ترجیح داد .

اتفاقی که در همان روز اول انتشار خبر آن با انتقاداتی مواجه شد و خیلی از افراد و کارشناسان امور شهری نیاز شهر کرمانشاه را تغییر در ترکیب مدیران کنونی می دانند و جابجایی های منطقه ای را برای اوضاع امروز کرمانشاه مناسب نمی بینند .

در کنار خبر جابجایی ها ، خبر دیگری نیز مجال انتشار یافت و آن تاخیر در پرداخت حقوق های کارکنان و پرسنل شهرداری کرمانشاه است .

خبر از این قرار است :« چهار ماه حقوق پرسنل پایین دستی شهرداری کرمانشاه پرداخت نشده است . » خبری که واکنش ها و اعتراضات زیادی را به وجود آورده است و مسئولان شهرداری را متهم به کم کاری و اهمال در پرداخت ها می کند .

یکی از دلایلی هم که برای این عدم پرداخت ذکر می شود اختلاف شهرداری با پیمانکاران خود و شکایت آنها و مسدود شدن حساب های شهرداری عنوان می شود .

بر همین اساس و برای روشن شدن موضوع ،علی کردمیر معاون اداره روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار مغرب اظهار داشت : موضوع عدم پرداخت حقوق کارکنان شهرداری صحت ندارد و طرح این موضوع در راستای بهره برداری های تبلیغاتی است .

وی افزود : تاخیر در پرداخت ها در هر مجموعه ای اتفاق می افتد و بازه زمانی دو ، سه روز اینگونه صحبت ها را ندارد و این امر اتفاقی معمول است که ممکن است در هر اداره ای بنا به مقتضیات ماهیانه آن اداره اتفاق بیفتد .

معاون اداره روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری کرمانشاه بحث عدم پرداخت حقوق ماهیانه پرسنل پایین دستی شهرداری را کذب دانست و گفت : بحث عدم پرداخت و یا تاخیرهای طولانی چند ماهه در مجموعه شهرداری کرمانشاه از اساس کذب محض است و اینچنین صحبت هایی با اهداف تبلیغات سوء علیه مجموعه پرتلاش شهرداری کرمانشاه بیان می گردد .

وی همچنین گفت : در مجموعه ای با بزرگی شهرداری کرمانشاه که به عنوان کلانشهر کشور شناخته می شود و حوزه خدمات دهی اش از بیستون شروع می شود و به اسلام آبادغرب ختم می گردد تاخیرهای دو و یا سه روز امری غیرقابل اجتناب است اما اینکه گفته شود پرداخت ها انجام نشده است اینچنین چیزی صحت ندارد .

کردمیر شکایت پیمانکاران از مجموعه شهرداری کرمانشاه را امری طبیعی عنوان کرد و گفت : اینکه اعلام می شود پیمانکارانی از مجموعه شهرداری شکایت کرده اند اتفاق عجیب و غیرمعمولی نیست و ممکن است پیمانکاری به علت عدم تفاهم در مسائل کاری و یا دلایلی از این قبیل از مجموعه شهرداری ششکایت کند که در مسیر قانونی خود پیگیری و حل می شود و این شکایات ارتباطی با بحث پرداخت حقوق ندارد و پرداخت ها به صورت معمول صورت می پذیرد .

وی در پایان اظهار داشت : صحبت هایی که در برخی رسانه ها مطرح می گردد براساس اطلاعات ناصحیح می باشد و بنده که در نهاد روابط عمومی کرمانشاه دارای مسئولیت و ارتباط مستقیم با شهردار کرمانشاه هستم اینچنین مسائلی را ندیده ام .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری مغرب,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, مغرب,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/گ

, , ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه