اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رسیدگی به شکایت بورسیه‌ای‌ها متوقف شد

رسیدگی به شکایت بورسیه‌ای‌ها متوقف شد
حجت‌الاسلام موسی قربانی گفت: پرونده رسیدگی به شکایات بورسیه‌ای‌ها از وزارت علوم در دیوان عدالت اداری متوقف شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، حجت‌الاسلام موسی قربانی، معاون قضایی دیوان عدالت اداری در گفت‌وگو با میزان گفت: پرونده رسیدگی به شکایات بورسیه‌ای‌ها از وزارت علوم در دیوان عدالت اداری متوقف شد.

وی در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر مشکلاتی پیش آمده که رسیدگی به این شکایات را در دیوان متوقف کرده است و دیوان فقط این پرونده‌ها را دریافت کرده ولی رسیدگی نمی‌کند.

معاون قضایی دیوان عدالت اداری به دلایل توقف رسیدگی به این پرونده‌ها در دیوان عدالت اشاره کرد و افزود: شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه‌ای دارد که بر اساس آن، دیوان را از رسیدگی به پرونده‌هایی که به حیطه آموزشی مربوط می‌شود منع کرده است؛ یعنی در خصوص رسیدگی به دادخواست‌هایی که به دو وزارتخانه بهداشت و درمان و علوم مربوط می‌شود یکسری محدودیت‌هایی برای دیوان اعمال شده است.

وی ادامه داد: اخیرا این موضوع از سوی دیوان به مقامات عالی نظام و در نهایت به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارجاع شده است تا در مورد آن مصوبه بررسی و بازنگری صورت گیرد و در حال حاضر همه نگاه‌ها متوجه شورای عالی انقلاب فرهنگی است که چه تصمیمی اتخاذ خواهد کرد.

قربانی اظهار کرد: البته این مشکل تنها خاص شکایت بورسیه‌ای‌ها نیست، بلکه پرونده‌های دیگری نیز در دیوان وجود دارد که به این دو وزارتخانه‌ها مربوط می‌شود و رسیدگی به آن به دلیل مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی به مشکل برخورده است.

وی خاطرنشان کرد: ما منتظر رسیدگی شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص این مصوبه هستیم، اگر آن‌ها اعلام کردند که دیوان عدالت اداری می‌تواند به این پرونده‌ها رسیدگی کند به سرعت رسیدگی خواهد شد ولی اگر این شورا همچنان بر نظر خود باقی باشد و عنوان کند که دیوان عدالت اداری نباید در حیطه مسایل آموزشی وارد شود کار با مشکل جدی مواجه خواهد شد و آن وقت باید به دنبال این بود که چه کسی باید به اعتراضات افراد از تظلم‌خواهی‌شان نسبت به این دو وزارتخانه رسیدگی کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه