اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بهره برداری از فاز 2 بیمارستان امام (ره) اسلام آباد غرب تا پایان سال 94

بهره برداری از فاز 2 بیمارستان امام (ره) اسلام آباد غرب تا پایان سال 94
معاون وزیر راه و شهرسازی از فاز 2 بیمارستان امام (ره) شهرستان اسلام آباد غرب بازدید بعمل آورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اسلام آبادخبر، در بازدیدی که با حضور مهندس علیزاده معاون وزارت راه و شهرسازی از فاز 2 بیمارستان امام (ره) اسلام آباد غرب بعمل آمد مقرر شد با تکمیل اعتبار این بیمارستان تا پایان سال 94 به بهره برداری برسد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اسلام آبادخبر,
 
,
, ,


مهندس بابایی معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری که در این بازدید معاونت وزارت راه و شهرسازی را همراهی می نمود در این خصوص گفت: کار احداث فاز 2 بیمارستان امام (ره ) در سال 1388 در زمینی بمساحت 30 هزار متر مربع و در 6 طبقه آغاز شده و تاکنون بیش از 70 میلیارد ریال برای آن هزینه شده و از پیشرفت فیزیکی 76 درصد برخوردار است.
معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری درخصوص ویژگیهای این پروژه عنوان داشت تعداد تخت های این پروژه 134 تخت شامل 88 تخت نرمال،30تخت مراقبت های ویژه،16 تخت گهواره نوزاد  می باسد و طبقات آن شامل 1- زیرزمین با کاربری بخش رادیولژی ،سی تی اسکن،رادیو گرافی،انبار مرکزی ،داروخانه ،گازهای طبی،موتور خانه و نمازخانه –طبقه همکف شامل بخش اداری،ستری داخلی،آمفی تئاتر و ....-طبقه اول شامل بخش مراقبت های ویژه (ccu , icu ) و...طبقه دوم شامل بخش زنان و زایمان،استریل مرکزی و بخش pccu  -طبقه سوم شامل بخش بستری کودکان و کتابخانه- و طبقه چهارم شامل بخش بستری داخلی و هوارسان و ... می باشد که مجموع زیربنای این پروژه 10490 متر مربع می باشد.
,
,
,
,
مهندس بابایی افزود برای تکمیل این پروژه 70 میلیارد دیگر اعتبار نیاز است و در این بازدید که مهندس علیزاده از پروژه بعمل آوردند مقرر شد با تکمیل اعتبار این پروژه تا پایان سال 94 به بهره برداری برسد.
معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری در پایان سخنان خود اظهار داشت:  دانشگاه علوم پزشکی استان  اعلام آمادگی نموده که تجهیزات پزشکی مورد نیاز این بیمارستان را پس از تکمیل ساختمان با اعتبار بیش از 100 میلیارد ریال تامین  نماید.
در این بازدید علاوه بر معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری ، مدیر کل راه  و شهرسازی استان ،مدیر شبکه بهداشت و درمان و پیمانکار پروژه حضور داشتند .
,
,
,
 
,
انتهای پیام/ص
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه