اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کارگاه های پیشگیری از آسیب های اجتماعی ویژه دانش آموزان دختر در حاجی آباد برگزار شد

کارگاه های پیشگیری از آسیب های اجتماعی ویژه دانش آموزان دختر در حاجی آباد برگزار شد
کارگاه های پیشگیری از آسیب های اجتماعی ویژه دانش آموزان دختر با حضور کارشناس بهداشت روان شبکه بهداشت شهرستان حاجی آباد در سالن شهید حسن زاده اداره ارشاد برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پیارم حاجی آباد، کارشناس بهداشت روان در جمع دانش آموزان و مدیران مدارس و معاونین آموزش و پرورش، بر شناسایی انواع آسیب های اجتماعی، عوامل موثر بر وقوع این آسیب ها ، اولویت بندی آنها و همچنین برنامه ریزی برای مقابله با آنها تاکید کرد و افزود : در جامعه مذهبی ما مسائلی همچون اعتیاد ، طلاق ، پرخاشگری ، رفتارهای نامناسب نوجوان ، فرار از خانه ، روابط نامناسب اجتماعی از جمله نشانه های آسیب های اجتماعی در خانواده ها است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیارم حاجی آباد,

 شهسواری، عوامل ایجاد آسیب های اجتماعی در جامعه را عوامل فردی، محیطی، اجتماعی، خصوصیات جسمانی، اختلال روحی و روانی، کم رویی، اضطراب و احساس کمبود شخصیت و تفاوت فرهنگی خانواده ها، موضوع مهاجرت، آداب و رسوم و ویژگی های محیط اجتماعی دانست .

,

شهسواری افزود : ایجاد فضای مناسب به منظور تخلیه انرژی نوجوانان و جوانان، تکریم دانش آموزان، ایجاد ارتباط با خدا و تقویت بعد معنوی بین دانش آموزان، آموزش اولیاء و ارتباط موثر با آنها، آموزش مربیان و دست اندرکاران مدرسه در نحوه برخورد با دانش آموزان، ایجاد ارتباط و وحدت رویه با نهادهای موثر در تربیت دانش آموزان از جمله وظائف مدیران و مربیان است.

,

وی دادن آگاهی و اطلاعات لازم به والدین در خصوص آسیب های اجتماعی، آشنا نمودن اولیاء با علائم و آثار گرفتاری فرزندان در دام بزهکاری و آسیب های اجتماعی و افزایش مهارت اولیاء در مورد نحوه رفتار با فرزندان و هم چنین پیشگیری از آسیب های اجتماعی را از اهداف کلی این دوره آموزشی بر شمرد.

,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه