اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:

عارف در برابر گستاخی کشورهای غربی ایستادگی کند/مسئولان وزارت امور خارجه پاسخگو باشند

عارف در برابر گستاخی کشورهای غربی ایستادگی کند/مسئولان وزارت امور خارجه پاسخگو باشند
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: عارف در برابر گستاخی کشورهای غربی در امور داخلی و منافع ملی کشور ایستادگی کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، احمد شوهانی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار سیاسی ایلام بیداردر پاسخ به سوالی در خصوص اظهارات مداخله جویانه نائب رئیس مجلس آلمان در امور داخلی کشورمان گفت:این موضوع درکمسیون امنیت ملی مطرح شده و روی این مسئله بحث های مفصلی صورت پذیرفته، چه بسا سال گذشته هم به مانند این اتفاقات افتاد که کمیسیون ورود پیدا کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایلام بیدار,

وی اظهار کرد: این مقامات حق ندارند در امور داخلی کشور دخالت کنند، چرا که ما انقلاب کردیم که مستقل باشیم.
نماینده مردم ایلام در مجلس ادامه داد:هیچ شخص سیاسی از سایر کشورها حق ندارد فراتر از اقدامات خودش اقدامی نماید؛ کما اینکه تاکنون نیز این گونه اظهارات تأثیری در روند کشور نگذاشته و نمی گذارد.
شوهانی افزود: مسائل داخلی ما به خود ما مرتبط است و باید به جای بیان این مسائل مشکلات کشور خود را حل کنند.
*مسئولان وزارت امور خارجه پاسخگو باشند
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: در این راستا جلسات کمیسیون امنیت ملی مجلس تشکیل شده  و نیز علاوه بر این قرار شد تا مسئولان وزارت امور خارجه در این خصوص پاسخگو باشند.
وی ادامه داد: این موضوع در حال پیگیری است و مسئولین مرتبط در حال بررسی این موضوع بوده تا در دفعات بعدی شاهد تکرار این گونه حرکات نباشیم.
*دلسوزان نظام در مقابل دخالت های خارجی بایستند
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در ادامه در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه نائب رئیس مجلس آلمان در جریان سفر خود با آقای عارف دیداری نیز داشته و به نظر شما آیا بهتر نبود با توجه به سبقه سیاسی شخص عارف، تذکراتی را به اظهارات مداخله جویانه نائب رئیس مجلس المان می دادند، بیان کرد: در واقع اظهارات نائب رئیس مجلس آلمان یک گستاخی بوده که نباید اجازه داد این به یک رویه تبدیل شود.
نماینده مردم ایلام در مجلس عنوان کرد: نباید به کسی اجازه داد که به ایران بیاید و این گونه حرف ها را بزند، در مورد آقای عارف نیز بعنوان یک شخصیت سیاسی معتدل باید عرض شود که ما دقیقا نمی دانیم در جلسه ای که با وی داشته چه حرف هایی رد و بدل شده، بنده خود در جریان نیستم که آیا گفتند یا خیر؛ اما کسانی که برای کشور و نظام و انقلاب دلسوز هستند، باید در مقابل دخالت های خارجی در امور داخلی و منافع ملی کشور، محکم بایستند.
شوهانی در رابطه با ادامه دهن کجی های این مقام آلمانی در رابطه با دیدار با سران فتنه نیز گفت: این فرد بعنوان یک مقام مسئول آمده و باید با مقامات رسمی دیدار کند و قرار نیست که اگر وزیر خارجه کشور ما به آلمان سفر کرد با هر کسی دیدار کند، بلکه این از قبل آماده شده است و بیان این گونه حرف ها برای مصرف داخلی خودشان بوده که حرف جدی نیست.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه