اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده ولی فقیه در خوزستان:

شیعیان دنیا با حمایت ایران ستون کاخ های امریکا و اروپا را به لرزه در آورده اند/همه باید کمک کنند تا اقتصادی مقاومتی پا بگیرد

شیعیان دنیا با حمایت ایران ستون کاخ های امریکا و اروپا را به لرزه در آورده اند/همه باید کمک کنند تا اقتصادی مقاومتی پا بگیرد
نماینده ولی فقیه در خوزستان اظهار داشت:پیروزی های امام همه از جانب خدا بود هنوز هم مبارزه بر قرار است باید روی پای خود بایستیم اصلا ما نفت نمی خواهیم ما باخارج از کشور کار نداریم همه باید کمک کنند تا اقتصادی مقاومتی پا بگیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب نیوز: آیت الله جزایری نماینده ولی فقیه در خوزستان در تجدید میثاق عشایر با آرمان های انقلاب و رهبری اظهار داشت:خدا این انقلاب را به سربازی تک تک شما عشایر غیور به انقلاب امام زمان متصل خواهد کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب نیوز,

وی ادامه داد:امروز شیعیان جهان به رهبری جمهوری اسلامی ایران در حال تدارک کارهای بزرگی هستند شیعیان دنیا با حمایت ایران ستون کاخ های  امریکا و اروپا را به لرزه در آورده اند امیدواریم این اقدامات زمینه ظهور امام زمان را فراهم کند.

,

آیت الله جزایری  تصریح کرد:حضرت امام خودش فرزند عشایر بود امام در برابر ظلم پهلوی به پاخاست رضاشاه ملعون حتی عزاداری بر سیدالشهدا(ع)را ممنوع کرده بود حجاب را ممنوع کرد زنها را مجبور کرد بی چادر به خیابان ها بیایند لباس روحانیت را قدغن کرد.

,

, ,

وی افزود:محمدرضا یک جنایکار واقعی بود ظلم های او را بخواهیم بشماریم پایانی ندارد شاه پسر با اقداماتش فاتحه اسلام را خواند.

,

نماینده ولی فقیه در خوزستان تصریح کرد:وقتی در پاریس به دیدار امام رفتیم به من گفت امام حسین تکلیف ما را روشن کرده است در برابر شاه جنایتکار باید ایستاد.

,

وی ادامه داد:امام در برابر سختی ها مقاومت کرد تا در سال 57 مردم به پاخواستند ابرهای تیره و ظلمانی برطرف شدند نور حق ظاهر شد و امام بعد از 15 سال که در غربت تبعید شده بود  به کشور بازگشت.

,

آیت الله جزایری  تصریح کرد:پیروزی های امام همه از جانب خدا بود هنوز هم مبارزه بر قرار است باید روی پای خود بایستیم اصلا ما نفت نمی خواهیم ما باخارج از کشور کار نداریم همه باید کمک کنند تا اقتصادی مقاومتی پا بگیرد.

,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه