اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در گفت‌وگو با دانا عنوان شد

توضیحات "فانی" در مورد به کارگیری مجدد بازنشستگان در آموزش و پرورش/قرار نیست پولی بدهیم

توضیحات "فانی" در مورد به کارگیری مجدد بازنشستگان در آموزش و پرورش/قرار نیست پولی بدهیم
وزیر آموزش و پرورش گفت:ما با کانون بازنشستگان صحبت کردیم و به آنها تاکید کردیم که از بین بازنشسته ها آن افرادی که داوطلب هستند و تجربه خوبی هم دارند و حاضرند بدون دریافت پول کمک کنند جذب شوند.
[

علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا در خصوص ابلاغ دستورالعمل جدیدی از سوی وزارت آموزش و پرورش برای به کار گیری مجدد بازتنشستگان در این وزارت خانه  اظهار داشت: در برخی از کشورهای دنیا بازنشستگان به صورت افتخاری و هفته‌ای یک روز می آیند و تجربیات خودشان را به نیروهای جوان تر منتقل می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ابلاغ دستورالعمل جدیدی از سوی وزارت آموزش و پرورش برای به کار گیری مجدد بازتنشستگان در این وزارت خانه ,

 

,

وی افزود: این کاری که ما انجام داده ایم یک کار انقلابی و ارزشمند است؛ ما با کانون بازنشستگان صحبت کردیم و به آنها تاکید کردیم که از بین بازنشسته ها آن افرادی که داوطلب هستند و تجربه خوبی هم دارند و حاضرند بدون دریافت پول کمک کنند جذب شوند.

,

 

,

وزیر آموزش آموزش تصریح کرد: چه اشکالی دارد که یک معلم باتجربه چیزهای جدید به افراد تاره کار یاد دهد، بنده وقتی برخی از این رسانه ها را نگاه کردم از این همه هجمه ای که علیه آموزش و پرورش درست کرده اند دلم شکست.

,

 

,

فانی تصریح کرد: ما یک کار انقلابی انجام می دهیم، نه کسی قصد دارد جای کسی را بگیرد نه می خواهیم پولی الکی به کسی بدهیم.

,

 

,

وی تاکید کرد: واقعا بعضی وقتها انسان به خودش می گوید نباید در این مملکت کاری انجام داد، فقط دست روی دست بگذاریم و از همه چیز تعریف کنیم،ما با کانون بازنشسته ها در این زمینه جلسات متعددی برگزار کردیم تا این اقدام ارزشمند را انجام دهیم.

,

 

,

وزیر آموزش پرورش در پایان تاکید کرد: این طرح که در حال اجرا است برای خود بازنشستگان عزیز هم موثر است، آنها دیگر فکر نمی کنند که جایی در سیستم آموزش و پرورش ندارند،در کل باید عرض کنم که این حاشیه سازی هایی که انجام می شود ظلم بزرگی در حق جامعه فرهنگیان کشور است.

,

انتهای پیام/م

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه