اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ترکیه گذرنامه گولن را باطل کرد

ترکیه گذرنامه گولن را باطل کرد
رسانه های خبری ترکیه اعلام کردند که دولت آنکارا، گذرنامه فتح الله گولن منتقد جدی سیاست های دولت، را باطل کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رویترز، ابطال گذرنامه فتح الله گولن از سوی دولت ترکیه، تازه ترین نشانه از تشدید تنش بین رجب طیب اردوغان رئیس جمهور و منتقد جدی سیاست های آنکارا به شمار می رود.

اردوغان و حزب حاکم عدالت و توسعه بارها فتح الله گولن و طرفداران وی را به تلاش برای تشکیل یک دولت موازی در ترکیه متهم کرده اند. دولت اردوغان همچنین، انجام تحقیقات در خصوص پرونده های فساد مالی در سال 2013 میلادی را نیز تلاشی از سوی حامیان گولن برای زیر سئوال بردن دولت ترکیه، ارزیابی کرده است.

در دسامبر 2013 میلادی تحقیقات مربوط به فساد مالی، تعدادی از مقام های ارشد دولت ترکیه از جمله پسران سه وزیر سابق و تجار و بازرگانان بزرگ این کشور را هدف قرار داد.

دولت ترکیه این اقدام را توطئه ای کثیف از سوی ساختارهای دولت موازی ارزیابی کرده و انگشت اتهام خود را به سوی طرفداران فتح الله گولن نشانه گرفته است.

از آن زمان تاکنون صدها مامور پلیس به اتهام شنود مقام های ارشد دولت ترکیه بازداشت شده اند. مقام های قضایی ترکیه اخیرا نیز اقدام به بازداشت تعدادی از  فعالان رسانه ای کرده اند.

گولن که این اتهامات را رد کرده، بر موج انتقادات خود نسبت به اردوغان افزوده و بر این باور است که اردوغان، ترکیه را به سوی نظام اقتدارگرا و توتالیتر، پیش می برد.

شبکه سی ان ان ترکیه نیز گزارش داد که ترکیه 28 ژانویه به مقام های آمریکایی اطلاع داده است که گذرنامه گولن را ابطال کرده است.  گولن از سال 1999 میلادی تاکنون در پنسیلوانیا در تبعید زندگی می کند.

یک مقام رسمی وزارت خارجه ترکیه، حاضر به تایید این گزارش نشده است. در صورت درست بودن این گزارش، دولت ترکیه یک گام بیشتر برای درخواست رسمی استرداد گولن، نزدیک تر شده است. البته انتظار می رود که آمریکا با این درخواست مخالفت کند و این مساله موجب تشدید تنش ها بین آنکارا و واشنگتن خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه