اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرماندار ملکشاهی به سئوالات مخاطبان ملکشاهی آنلاین پاسخ داد

فرماندار ملکشاهی به سئوالات مخاطبان ملکشاهی آنلاین پاسخ داد
فرماندار ملکشاهی به سئوالات شهروندان که از طریق پایگاه خبری تحلیلی ملکشاهی آنلاین مطرح کرده بودند، پاسخ داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ملکشاهی آنلاین، "سیدحسینعلی موسوی"، فرماندار ملکشاهی به سئوالات شهروندان که از طریق پایگاه خبری تحلیلی ملکشاهی آنلاین مطرح کرده بودند، پاسخ داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا ,

سوال از فرماندار : چرا صندوق مهر امام رضا از شهرستان جمع آوری شد؟
# پاسخ فرماندار : صندوق مهر رضا(ع) یک موسسه خصوصی است و سیاست هیئت مدیره بوده و دستگاه متولی بایستی پاسخگو باشد.


از سایت خبری ملکشاهی آنلاین بخاطر خبر خوب و جذابتون تشکر می کنم . لطفا از مسئولین سئوال بپرسید که برای توسعه و بهبود جاده های ملکشاهی چه برنامه ای دارند ؟
# پاسخ فرماندار:مبلغ 42 میلیارد ریال بابت تعمیر – مرمت و بهسازی – روکش آسفالت – حذف نقاط حادثه خیز و احداث پل جاده های ارتباطی شهرستان تخصیص یافته و تا اربعین سال آینده محور گنبد به مهران آسفالت خواهد شد.


مسئولین شهرستان برای جذب سرمایه های بخش خصوصی بمنظورحل بیکاری چه کرده اند؟

# پاسخ فرماندار:یک ناحیه صنعتی و دارای آب و برق درست و تسطیح شده . بخش خصوصی بایستی سرمایه گذاری کند و دولت آمادگی لازم جهت ارائه تسهیلات و حمایت و پشتیبانی از سرمایه گذار را دارد.


آقای فرماندار چرا حق نوار مرزی کارمندان پیگیری نمی شود ؟
# پاسخ فرماندار : حق نوار مرزی مخصوص نقاط مرزی است و چنانچه شهرستان ملکشاهی تعریف نقطه مرزی داشته باشد یقینا پیگیری خواهیم کرد و در دستورکار قرار خواهیم داد.


از احداث بیمارستان در ملکشاهی خبری هست یا نه؟
# پاسخ فرماندار : بیمارستان 50% پیشرفت فیزیکی دارد 25 میلیارد ریال اعتبار دارد و یکی از مهمترین دستاوردهای دولت تدبیرو امید است.

چرا در ادارات ملکشاهی از کارمندان غیربومی استفاده می شود و غیربومی ها جذب می شوند ، درحالیکه ملکشاهی دارای جوانان فارغ التحصیل و باسواد زیادی است ؟
# پاسخ فرماندار :سراغ ندارم . اگر موردی هست آدرس بدهید در صورتی که جذب نیروی غیربومی بدون توجیه منطقی و علمی باشد برخورد میشود.


مشکل آب شرب شهر ارکواز کی حل میشود؟

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

# پاسخ فرماندار : یک مخزن 1000 مترمکعبی و حفر یک حلقه چاه در دستورکار است و ایستگاه پمپاژ شماره یک انتقال آب سد به ارکواز تکمیل شده. 5 میلیارد تومان از محل سفر ریاست جمهوری اختصاص یافته . فاز 1 انتقال آب به پیمان رفته و در آینده نزدیک عملیات اجرایی آن شروع خواهدشد.


معرفی جاذبه های طبیعی وتاریخی یکی ازنیازهای توسعه شهرستان است مسئولین مربوطه پاسخ دهند برای این کار چه کرده اند؟

# پاسخ فرماندار : جاذبه های تاریخی همچون کوشک قینفر ، سنگ نوشته گل گل و ... و جاذبه های فرهنگی مانند امامزادگان سیدمحمدعابد و سیدمحمد ابوچماقین و جاذبه های طبیعی مانند کیرکوه ، ارتفاعات پشمین، تالاب سیاب درویش، آبشار مهر از استعدادهای شهرستان هستند و اعتبارات لازم تخصیص یافته که شهرستان در مسیر توسعه قرار گیرد.


برای انتقال آب سد ملکشاهی چه اقدامی انجام شده است؟

# پاسخ فرماندار : بصورت دائم در دست پیمانکار است . با اعتبار بالغ بر 5 میلیارد تومان کار عملیات اجرایی آن شروع شده و بصورت میان مدت یک حلقه چاه با اعتباری بالغ بر 700 میلیون تومان شروع گردیده و تا قبل از سال جدید به بهره برداری خواهد رسید.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه