اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

جزئیات هک سایت ایرانی توسط داعش

جزئیات هک سایت ایرانی توسط داعش
پایگاه خبری تحلیلی «خبرنامه صادق» که توسط جمعی از دانش آموختگان دانشگاه امام صادق(ع) مدیریت می‌شود صبح امروز(چهارشنبه) توسط اعضای گروهک تروریستی داعش هک شد.
[

 به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهر، پایگاه خبری تحلیلی «خبرنامه صادق» به آدرس(isunews.ir) که توسط جمعی از دانش آموختگان دانشگاه امام صادق(ع) مدیریت می شود و از طریق آن به انتشار اخبار مربوط به اساتید، دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه امام صادق علیه السلام می پردازد، صبح امروز توسط اعضای گروهک تروریستی داعش هک شد.

بر اساس این گزارش، صبح امروز محتوای سایت از دسترس کاربران خارج شد و تصویری از پرچم گروهک تکفیری داعش نمایش داده شد که مسئولیت این اقدام را به عهده گرفته است.

این گروه هکر خود را از کشور الجزایر معرفی کرده اند.

گفتنی است که عمده مطالب خبرنامه صادق به بازنشر آثار و دیدگاه های اساتید و دانش آموختگان دانشگاه امام صادق(ع) اختصاص دارد و در میان آنها یادداشت ها و گفتگوهایی نیز در ارتباط با گروهک تکفیری داعش وجود داشت.

این اتفاق در شرایطی رخ داد که خبرنامه صادق چندی پیش و پس از ماجرای تروریستی در سیدنی به انتشار گزارشاتی در خصوص «هارون مونس» پرداخت و چهره این عضو گروه داعش را افشا و بر ملا کرد.

لازم به ذکر است سال گذشته نیز پایگاه هیات میثاق با شهدای بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) مورد حمله گروهک تکفیری قرار گرفت و مدتی از دسترس کاربران خارج شد.

با تلاش همکاران محتوای سایت خبرنامه صادق که در خلال این اتفاق از بین رفته بود مجدداً در دسترس کاربران قرار گرفت و سایت هم اکنون در حال بازسازی است.

خبرنامه صادق همچنان که پیش از این تصریح کرده است، هیچ وابستگی به دانشگاه امام صادق(ع) ندارد و اخبار و مواضع رسمی دانشگاه از طریق سایت آن (www.isu.ac.ir) قابل دسترسی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه