اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دبیرجشنواره کودک مسلمان بلوچ:

"کودک مسلمان بلوچ" مجله ای به وسعت انقلاب/ هنرمندان تهرانی میهمان کاروان دوستی و شادی در زاهدان

"کودک مسلمان بلوچ" مجله ای به وسعت انقلاب/ هنرمندان تهرانی میهمان کاروان دوستی و شادی در زاهدان
نژاد بندانی گفت: کاروان دوستی و شادی کودک مسلمان بلوچ انتقال دهنده پیام وحدت و دوستی، استکبار ستیزی و همگرایی ملی و محلی بین کودکان و نوجوانان شیعه و سنی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، مرضیه نژاد بندانی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی عصر هامون با بیان اینکه مجله کودک مسلمان بلوچ قدمتی به اندازه تاریخ انقلاب دارد، اظهار داشت: نشریه کودک مسلمان بلوچ از قدیمی ترین نشریات پس از پیروزی انقلاب اسلامی در کشور محسوب می شود که همه ساله به مناسبت های مختلف جشنواره ای با هدف ایجاد شور و نشاط در بچه ها، ایجاد دوستی و صمیمیت، استکبار ستیزی، وحدت و همگرایی ملی و محلی، شناسایی و شکوفایی استعداد های نهفته در هر شهر، بالا بردن سطح آگاهی های اسلامی و انقلابی فرزندان انقلاب و انتقال پیام اثر گذار فرهنگی تربیتی و ارزشی بین کودکان ودانش آموزان برگزار می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر هامون,


وی با بیان اینکه 36 سال پیش مجله کودک مسلمان بلوچ در استان راه اندازی شده است، ادامه داد: حضور دانش آموزان شیعه و سنی در برنامه های جشنواره کودک مسلمان بلوچ که در سراسر استان و شهرهای مختلف اجرا می شود پیام آور وحدت و همگرایی ملی است.

,
,


نژاد بندانی با بیان اینکه جهت اجرای این جشنواره ها از ظرفیت خود شهرستان استفاده می شود، تصریح کرد: 70 درصد این جشنواره ها را سرود ها و خلاقیت هنرمندان و دانش آموزان هر شهرستان تشکیل می دهد.
دبیر جشنواره سایر عوامل اجرایی این جشنواره را گروه موزیک و پیشکسوتان مجله عنوان کرد و افزود: تا کنون این جشنواره میزبان کودکان و نوجوانان 5 شهرستان خاش، سراوان، سوران ، مهرستان و دلگان استان سیستان و بلوچستان بوده است.

,
,
,


وی با بیان اینکه این جشنواره تا اواسط اسفند ماه میزبان دانش آموزان شهرهای مختلف استان است، بیان کرد: اختتامیه این جشنواره با حضور هنرمندان تهرانی در زاهدان برگزار می شود.
نژاد بندانی بازخورد اجرای جشنواره را بسیار مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: نظر سنجی پایان جشنواره و تقدیر و تشکر شفاهی بسیاری از دانش آموزان و مسئولین در پایان اجرای برنامه نشان از برگزاری موفق جشنواره و رسیدن به هدف مطلوب که همان ایجاد شور و نشاط و وحدت محلی- ملی است دست یافته ایم.

,
,
,


انتهای پیام/گ

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه