اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رسانه ها "قورباغه های هفت تیرکش" هستند

سلطان "پدیده"سازی تهدید کرد + فیلم

سلطان "پدیده"سازی تهدید کرد + فیلم
البته طرف سوالهای فوق علاوه بر آقای محسن پهلوان، مراجع ذیربط همچون سازمان بورس و اوراق بهادار، بانک مرکزی، وزارت راه و شهرسازی و ... هستند که کمترین نظارت ممکن را بر عملکرد اینگونه فعالیتها دارند و افراد تنها با ثبت یک شرکت و تبلیغات بی ضابطه در رسانه ها حجم عظیمی از منابع مالی را جمع اوری میکنند و در نهایت هم با بروز هرگونه مشکلی به دلیل اهمال علنی دستگاههای ذیربط، دستگاه قضایی و دولت باید پاسخگوی خیل عظیمی از مالباختگان باشند
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، در کلیپی که به تازگی از محسن پهلوان مدیرعامل پدیده منتشر شده است، وی از سایتها و رسانه هایی که از ابهامات و تخلفات پدیده شاندیز پرده برداشته بودند به عنوان "قورباغه های هفت تیر کش" یاد کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

به گزارش مسیرآنلاین در قسمتی از صحبتهای پهلوان که فیلم آن گرفته شده است، وی بدون اشاره به موضوعات و مشکلات اصلی، به عدد 94 هزار میلیارد تومان اشاره می کند که به صورت شایعه در شبکه های اجتماعی، گوشی به گوشی می چرخد. (هرچند در فیلم دیگری که وی در حال صحبت با سهامداران است تنها رقم پیش فروش تجاری های پدیده را در حدود 10 هزار میلیارد تومان عنوان می کند!)

,

وی با ادعای اینکه تمام صحبتهای انجام شده پاسخ دارد از برخورد جدی با تک تک سایتها و رسانه هایی خبر داد که به قول پهلوان مطالب کذب منتشر کرده اند و سهامداران را به خویشتن داری تا کشف حقایق دعوت کرد.

,

, ,

به گزارش مسیرآنلاین در حالی مدیر عامل پدیده از برخورد با رسانه ها خبر میدهد که هنوز سوالات اصلی در خصوص ابهامات اصلی این پروژه جواب داده نشده است:
مسایل شهرسازی
- چند درصد از این پروژه در محدوده اصلی شهر شاندیز بوده است؟ پروژه از چه زمانی شروع شد و چه مدت بعد از آن پروانه و مجوز ساخت گرفت!؟ زمینهای کشاورزی یا منابع طبیعی خارج از محدوده شهر شاندیز چگونه یکمرتبه با هزاران برابر ارزش افزوده تبدیل به کاربری تجاری و تفریحی شدند؟ پروژه ای با این عظمت که کل شهر شاندیز را تحت الشعاع خود قرار میدهد چگونه بدون نظر اولیه شورای عالی شهرسازی آغاز بکار می کند؟
مسایل مالی
- یک شرکت سهامی عام چگونه بدون مجوز از بورس 130 هزار سهامدار دارد؟ چگونه و با چه مکانیسمی سهام پدیده به صورت حبابی از 100 تومان به 12000 تومان رسیده است؟ دفاتر خرید و فروش سهام شما از کدام مرجع قانونی مجوز دارند؟ چند درصد از از منابع مالی جمع آوری شده از سهامداران در پروژه هزینه شده و میشود؟ این منابع مالی در کدام حسابهای بانکی وجود دارد؟
البته طرف سوالهای فوق علاوه بر آقای محسن پهلوان، مراجع ذیربط همچون سازمان بورس و اوراق بهادار، بانک مرکزی، وزارت راه و شهرسازی و ... هستند که کمترین نظارت ممکن را بر عملکرد اینگونه فعالیتها دارند و افراد تنها با ثبت یک شرکت و تبلیغات بی ضابطه در رسانه ها حجم عظیمی از منابع مالی را جمع اوری میکنند و در نهایت هم با بروز هرگونه مشکلی به دلیل اهمال علنی دستگاههای ذیربط، دستگاه قضایی و دولت باید پاسخگوی خیل عظیمی از مالباختگان باشند.
در پایان باید گفت با ابهامات ذکر شده آقای محسن پهلوان که از بی انضباطی و اهمال دستگاههای مسوول استفاده کرده و این بار عظیم تعهدات مالی را بوجود اورده است "قورباغه هفت تیر کش" است یا رسانه های برملا کننده این ابهامات؟

,
, مسایل شهرسازی,
,
, مسایل مالی,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه