logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

دعوت ماموستایان و روحانیون مریوان از مردم برای حضور گسترده در راهپیمایی 22 بهمن

دعوت ماموستایان و روحانیون مریوان از مردم برای حضور گسترده در راهپیمایی 22 بهمن
ماموستایان و علما و روحانیون مریوان در بیانیه ای از اقشار مختلف مردم این شهرستان دعوت کردند روز چهارشنبه در راهپیمایی 22 بهمن شرکت کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زریوار خبر، ماموستایان ائمه جمعه و جماعت و شورای روحانیت و طلاب و مدرسین حوزه علمیه و همچنین مرکز بزرگ اسلامی در بیانیه ای مشترک از احاد مردم شهرستان مریوان دعودت کردند در راهپیمایی روز چهار شنبه 22 بهمن امسال شرکت کنند.
  
 
متن کامل بیانیه بدین شرح است:
 
بسمه تعالی
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,

بیانیه علما و روحانیون منطقه مریوان مبنی بر شرکت در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن
 
 
وَقُلْ جَاء الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ کَانَ زَهُوقًا
 
 
مردم بیدار و همیشه در صحنه منطقه مریوان ضمن تبریک سی و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و تبریک ایام الله مبارکه فجر بار دیگر پرچم سرافراز ایران اسلامی بر قله های افتخار و علم و صنعت و پیشرفت و سعادت درخشید و امروز صبر و مقاومت مردم و خون مطهر شهدای انقلاب ریشه در حرکت های انقلاب دنیا دمانیده است. 22 بهمن ماه سالروز افتخار و عظمت ملت سرافراز ایران اسلامی و یادآور براندازی حکومت ظلم و فساد بر همه شما مبارک باد. ملت غیور و همیشه در صحنه تجمع و خروش شما در خیابانها و شرکت در یوم الله 22 بهمن مشت دیگری است بر دهان استکبار جهانی و تجدید میثاق با آرمانهای امام راحل(ره) و پیروی از رهنمود های مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) خواهد بود.
 
 
22 بهمن ماه یادآور حماسه های شما در تمام صحنه های انقلاب بوده همچنانکه مقام معظم رهبری موفقیت در امتحانهای الهی و زمینه ساز پیشرفت مادی و معنوی احساس مسئولیت و تعهد مردم به نظام را اعلام و فرمودند، که ملت ایران با عبور موفقیت آمیز از امتحانهای گوناگون الهی در طول 36 سال گذشته امروز مقتدرتر از هر زمان دیگر با عزم و اراده قوی و هوشیار به یک پارچه گی به راه خود برای رسیدن به قله های سعادت و کمال و حیات طیبه دنیا و آخرت ادامه خواهد داد.
 
  
ما جامعه روحانیت از کلیه اقشار مردم کسبه و بازاریان پیرو جوان زن و مرد درخواست می کنیم بار دیگر در راهپیمایی 22 بهمن به ایادی غرب و استکبار جهانی به سرکردگی آمریکای جنایتکار اعلام کنند که ما ملت واحده هستیم و از درخت تنومند انقلاب اسلامی تا آخرین قطره خونمان پاسداری می کنیم.
 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

ائمه جمعه و جماعت منطقه
 
 امام جمعه و شورای روحانیت
 
طلاب و مدرسین حوزه های علمیه منطقه و
 
مرکز بزرگ اسلامی مریوان
 
 
انتهای پیام/پ

,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه