اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده مردم دلیجان و محلات:

فتوای تاریخی امام (ره)درباره سلمان رشدی سر آغاز بیداری اسلامی بود/هر عرف دیپلماتیک که اجازه اهانت به مقدسات دینی را بدهد باطل است

فتوای تاریخی امام (ره)درباره سلمان رشدی سر آغاز بیداری اسلامی بود/هر عرف دیپلماتیک که اجازه اهانت به مقدسات دینی را بدهد باطل است
نماینده مردم دلیجان و محلات در مجلس شورای اسلامی گفت:امام (ره) با اعلام حکم ارتداد سلمان رشدی هرگونه عرف دیپلماتیکی که اجازه اهانت به مقدسات دینی را بدهد باطل و ناقص دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حجت الاسلام علیرضا سلیمی نماینده مردم دلیجان و محلات در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار دیارآفتاب با اشاره به اینکه امام خمینی(ره)با بینش و سیاست خود خط اهانت به مقدسات اسلامی را به خوبی شناخت، گفت:امام(ره) بدون در نظر گرفتن عرف های دیپلماتیک حکم اسلام را درباره هتاکان به مقدسات اسلام اجرا کرد و هرگونه عرف دیپلماتیکی که اجازه اهانت به مقدسات دینی را بدهد باطل وناقص دانست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارآفتاب,


سلیمی با تاکید بر اینکه امام(ره) هرگز در انجام وظایف دینی خود کوتاهی نکرد اظهار کرد:فتوای تاریخی امام(ره) سبب شد تا موج بیداری گسترده ای در بین مسلمانان جهان شکل بگیرد و مسلمانان به یک حس غرور و خودباوری دست پیدا کنند.

,
,


وی با اشاره به اینکه دشمنان به دنبال ایجاد یک چهره غیر واقعی از اسلام هستند افزود:دشمن از گسترش اسلام در کشور های اروپایی و آمریکایی به شدت هراسان است و امثال سلمان رشدی یک بازیچه بودند تا با اهانت به مقدسات اسلامی و زیر سوال بردن این مقدسات جلوی گسترش روز افزون اسلام را بگیرند که به لطف خدا ناکام ماندند.

,
,

 
نماینده مردم دلیجان ومحلات در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه دشمنان اسلام منطقی برای مقابله با اسلام ندارند گفت:دشمنان اسلام اگر منطق یا استدلالی در برابر اسلام داشتند هیچوقت به دنبال تخریب چهره اسلام نمی رفتند که این امر نشان از قدرت اسلام و قدرت قرآن دارد.

,
,


سلیمی نورانیت اسلام و محتویات غنی قرآن را دو عامل گسترده نفوذ اسلام در غرب دانست و افزود:این دوعامل سبب شده است تا نفوذ اسلام غرب و شرق عالم را فرا بگیرد و دور نباشد روزی که اسلام سرتاسر جهان را به سیطره خود در آورد.

,
,


وی به نامه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به جوانان غربی اشاره و خاطر نشان کرد:مقام معظم رهبری از جوانان اروپایی خواسته تا حقایق اسلام را از مجرای قانونی آن فرابگیرند و گوش به دروغ های سردمداران غربی درباره اسلام ندهند و فقط به دنبال کشف حقایق اسلام باشند.

,
,

 

,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه