logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

صبح توس گزارش می دهد:

آیا دیپلمات‌های هسته‌ای برای بیدار شدن از خواب عمیق خود به نهیب انقلابی نیاز دارند؟

آیا دیپلمات‌های هسته‌ای برای بیدار شدن از خواب عمیق خود به نهیب انقلابی نیاز دارند؟
آیا غیرقابل‌اعتماد بودن آمریکایی‌ها در مذاکرات بر دیپلمات‌های ما پوشیده است؟ چرا به آمریکایی‌ها اجازه می‌دهند با ادبیات تهاجمی و گزینه‌های روی میزشان، عزت ملی ایرانی را جریحه‌دار کنند؟ تا کی بی‌توجهی به مطالبات مقام معظم رهبری ادامه خواهد داشت؟ تا کجا انقلابی‌ها جور دیپلمات‌ها خواهند کشید؟
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از سرویس سیاسی صبح توس، آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار اخیر خود با کارکنان و فرماندهان نیروی هوایی ارتش، بار دیگر دغدغه‌های خود را با ملت در میان گذاشتند. سیاست کلی نظام در قبال پرونده هسته‌ای و کارشکنی‌های استکبار جهانی در مسیر رشد و توسعه ایران اسلامی نکته جدیدی نیست ولی انفعال دولت در قبال وحشیگری‌های دیپلماتیک آمریکا جای سؤال دارد. رهبر انقلاب با اشاره به اظهارات مکرر آمریکایی‌ها که می‌گویند «توافق نکردن بهتر از توافق بد است» اظهار داشتند: «ما هم همین عقیده راداریم! و معتقدیم توافق نکردن بهتر از توافقی است که به ضرر منافع ملی و زمینه‌ساز تحقیر ملت بزرگ ایران شود.» این توافق بد، مؤلفه‌هایی دارد که معظم له با اشاره مستقیم خود آن را تبیین کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا، , صبح توس,

 
عبارات تندی که حسن روحانی علیه منتقدان خود به کار برد و آنان را بی‌سواد، کم‌سواد، جیب‌بر، بی شناسنامه، بزدل، تازه به دوران رسیده و… خطاب کرد در کنار اظهارات تند جواد ظریف علیه منتقدان که آن‌ها را همراهان اسرائیل دانسته بود؛ سکوت معنادار وزیر امور خارجه نسبت به ابراز تمایل دوستان و حامیان خود به تعطیلی تأسیسات هسته‌ای ایران، همه و همه نشان از بی‌توجهی یا غرض‌ورزی حزبی نسبت به پرونده هسته‌ای است. در حال حاضر تنها ۲ خط فکری نسبت به مذاکرات هسته‌ای ایران و ۱+۵ وجود دارد. یکی معتقد به مذاکره و توافق بر اساس عزت و حفظ حقوق هسته‌ای است و دیگری معتقد به عقب‌نشینی از صنعت هسته‌ای برای رسیدن به توافق. اگرچه خط فکری دوم را عده‌ای معدود تشکیل می‌دهند اما متأسفانه همین عده معدود نیز به حمایت از دولت منتسب هستند. درواقع در حال حاضر در مقابل منتقدان عملکرد ضعیف آقای ظریف در مذاکرات هسته‌ای، حامیان آقای ظریف بر طبل تعطیلی هسته‌ای می‌کوبند. آقای ظریف در نامه‌ای به وزرای خارجه کشورهای مختلف جهان، اعلام کرد که در مقابل زیاده‌خواهی‌های طرف مقابل که حتی فراتر از ان‌پی‌تی نیز هست؛ خواهد ایستاد. آیا وزارت امور خارجه با پشتوانه چنین حامیانی پشت میز مذاکره خواهد رفت؟

,
,

 
یکی از موضوعاتی که طی ماه‌های اخیر نسبت به آن هشدارهای فراوانی داده شد؛ جلوگیری از جناحی و حزبی شدن مذاکرات هسته‌ای است. درحالی‌که مذاکرات هسته‌ای، درواقع مذاکره بر سر حقوق هسته‌ای همه ملت است اما متأسفانه رفتار دولت در مواجهه با انتقادات رفتاری خویشتن‌دارانه و منصفانه نبوده است. دوگانگی دولت به‌ویژه وزیر امور خارجه نسبت به دیدگاه‌های مختلفی که درباره نحوه مذاکره بر سر این حقوق ملی مطرح می‌شود؛ قطعاً به سود آقای ظریف نبوده و نخواهد بود.

,
,

 

,

 

,

تاکنون در چند نوبت اتفاقاتی رخ‌داده است که نوعی بدبینی را نسبت به تیم مذاکره‌کننده ایجاد کرده است. اگرچه تیم مذاکره‌کننده فرزندان انقلاب‌اند اما قطعاً نمی‌توان منکر برخی واقعیت‌ها شد. کمپینی که چندی پیش به اسم هنرمندان راه افتاد با آن پیام خطرناک و مشکوک “هیچ توافقی بدتر از عدم توافق نیست” این نگرانی را ایجاد کرد که برخی در ایران حاضرند برای حصول توافق، هر اقدامی انجام دهند. هرچند این کمپین بی‌خاصیت به‌جایی نرسید ولی شائبه همچنان ادامه دارد چراکه دغدغه‌ها برطرف نشده است.

,

 
رهنمودهای رهبر معظم انقلاب نشان از موضع مقتدرانه کشورمان درزمینهٔ توافق هسته‌ای است و این پیام را ارسال می‌کنند که تساهل راه دست‌یابی به توافق نیست، بلکه منافع ملت ایران می‌طلبد بااقتدار و استحکام بیشتری در مجامع بین‌المللی حاضر شد و در همین راستا ضمن قدردانی از تلاش بی‌وقفه دیپلمات‌های ایرانی، گروه مذاکره‌کننده هسته‌ای کشورمان با حمایت رهبری و ملت ایران بایستی درراه دستیابی به امتیازات مقتدرانه‌تر عمل و تلاش مضاعفی برای رسیدن به نتیجه مطلوب به خرج دهند.

,
,

نویسنده: م.س.قندهاریون

,

انتهای پیام/

 

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه