اخبار داغ
  1. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  2. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  3. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  4. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  5. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  6. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  7. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  8. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  9. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  10. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  11. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  12. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  13. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  14. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  15. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  16. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  17. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  18. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  19. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  20. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد

خبر خوش هسته‌ای صالحی در سال 94

خبر خوش هسته‌ای صالحی در سال 94
صالحی اعلام کرد که در بیستم فروردین ماه 1394 چندین دستاورد جدید صنعت هسته‌ای رونمایی خواهد شد و امیدواریم با رونمایی از این پیشرفت‌ها باعث خوشحالی ملت و مقام معظم رهبری و شادی ارواح شهدا به ویژه شهدای هسته‌ای کشورمان شویم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، دکتر علی‌اکبر صالحی معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان انرژی اتمی در گفتگو با روزنامه اطلاعات با بیان این که طرف‌های مذاکرات هسته‌ای با ایران چاره‌ای جز کنار آمدن با واقعیت پیشرفت‌های هسته‌ای کشورمان ندارند، حضور قدرتمندانه کارشناسان سازمان انرژی اتمی را در عرصه ارائه استدلال‌های فنی عاملی برای دشوارشدن ادامه بهانه‌جویی‌های غرب به ویژه آمریکا دانست.

وی افزود: ما برای بسیاری از نگرانی‌های البته بی‌مورد طرف مقابل، راه‌حل‌های فنی را که همزمان متضمن حفظ حقوق کشورمان باشد، یافته‌ایم و این زمینه خوبی برای موفقیت در مذاکرات ایجاد می‌کند.

دکتر صالحی با اعلام این که در موضوع هسته‌ای مباحث فنی به انتهای خود رسیده است، گفت: وقت آن است که طرف مقابل در صورت وجود اراده لازم یا تصمیم سیاسی، منطق و استدلال محکم حقوقی فنی کشورمان را بپذیرد.

رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به این موضوع که اعضای منتقد آژانس به ویژه کشورهای غربی گروه 1+5 بر آژانس انرژی اتمی تأثیر می‌گذارند، ادامه داد: این یک واقعیت تلخ است که باید کشورهای همفکر ایران در آژانس که تعداد آن‌ها کم هم نیست تلاش کنند در ساختار و روش کار آژانس تغییراتی ایجاد کنند.وی افزود: ما تاکنون دیپلماسی و روش کار موفقی برای کار با آژانس داشته‌ایم به طوری که علاوه بر همکاری نزدیک با آژانس و پاسخگویی به سئوالات و ابهامات متعدد مطرح شده و گرفتن بهانه برای وارد آوردن فشارهای بیشتر سیاسی، در مواردی با علنی کردن تناقضات و اشتباهات آژانس، اشکالات قانونی و حقوقی پیگیری موضوعات ارائه‌شده توسط سرویس‌های امنیتی کشورهای غربی به‌ویژه رژیم صهیونیستی را برجسته و نمایان کرده‌ایم. البته موفقیت بیشتر در این راستا مستلزم بسیج کشورهای همفکر برای اعمال تغییرات لازم در روش‌های رسیدگی آژانس به‌ویژه در حوزة اتهامات بی‌پایه و اساس این سرویس‌هاست که با اهداف سیاسی دنبال می‌شود.

صالحی در پاسخ به این که ایران در مذاکرات هسته‌ای جاری تا چه حد توانسته است موضوع بازگشت پرونده از شورای امنیت به آژانس، لغو قطعنامه‌ها و حذف تحریم‌ها به سود خود پیش ببرد افزود: هنوز زمان نتیجه‌گیری در این باره فرا نرسیده است. مذاکرات به مراحل پایانی خود نزدیک می‌شود و طرف مقابل در طول این مذاکرات متوجه شده است که ادامه فشارها در قالب‌های مختلف از جمله اعمال تحریم راه به جایی نخواهد برد. به عبارت دیگر، ارجاع به ناحق پروندة هسته‌ای کشورمان به شورای حکام و شورای امنیت با اهداف سیاسی و به منظور ایجاد فشار بر ایران دنبال می‌شد. ناموفق بودن این تجربه برای تغییر در روش چند سال گذشته آنان به نظر ما کفایت می‌کند.

وی درباره مشکلات ایران با آژانس در درز اطلاعات ارائه‌شده هم گفت: آژانس در قراردادهای پادمانی خود با آژانس متعهد می‌شود که اطلاعات طبقه‌بندی دریافت شده از آنان را محفوظ نگاه دارد. در عین حال بخش‌های مهمی از این اطلاعات را در مراحل مختلف بویژه قبل از جمع‌بندی نهایی مدیرکل در اختیار اعضاء قرار می‌دهد و به نظر می‌رسد بخش مهمی از اطلاعات از طریق همین اعضاء به بیرون راه پیدا می‌کند. متأسفانه آژانس در چنین مواقعی، حساسیت لازم را از خود نشان می‌دهد و به‌گونه‌ای رفتار می‌کند که جسارت برخی از اعضا در عدم رعایت موازین حقوقی، بیشترمی‌شود. این در حالی است که آژانس حاضر نیست مدارک اتهامی را در اختیار کشوری که به آن اتهام وارد کرده است.

معاون رئیس جمهوری در پاسخ به این که چرا دستاوردها و طرح‌های سازمان انرژی اتمی برای استفاده صلح‌آمیز چندان بازتاب داخلی نداشته است گفت: ضروری است در زمینه کاربردهای مختلف این صنعت علاوه بر حوزه انرژی و برق به‌ویژه در بخش‌های پزشکی و بهداشت، کشاورزی و دامداری و نیز صنعت اطلاعات بیشتری به ملت شریف داده شود، در عین حال فکر می‌کنیم کار فشرده و گسترده‌ای نیز می‌بایست برای اطلاع‌رسانی به خارج از مرزها به‌ویژه در منطقه صورت گیرد چه این که طرف مقابل در راستای طرح‌های ایران‌هراسی خود تلاش کرده است اطلاعات غلطی درباره پیشرفت‌های کشورمان در حوزه صنعت هسته‌ای منتشر کند.

وی در پایان اعلام کرد که در بیستم فروردین ماه 1394 چندین دستاورد جدید صنعت هسته‌ای رونمایی خواهد شد و امیدواریم با رونمایی از این پیشرفت‌ها باعث خوشحالی ملت و مقام معظم رهبری و شادی ارواح شهدا به ویژه شهدای هسته‌ای کشورمان شویم.

منبع:روزنامه اطلاعات

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه