logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

استاد و مدرس حوزه علمیه مسجد مکی زاهدان:

اجرایی شدن سیاستهای اقتصاد مقاومتی از جرایم پیشگیری می کند/ تبعیض در مجازات آقازاده ها فساد را ترویج می دهد

اجرایی شدن سیاستهای اقتصاد مقاومتی از جرایم پیشگیری می کند/ تبعیض در مجازات آقازاده ها فساد را ترویج می دهد
استاد و مدرس حوزه علمیه مسجد مکی زاهدان گفت :اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی در سیستان و بلوچستان سبب اشتغالزایی و کاهش جرم و جنایات می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، مولوی عبدالحلیم قاضی در گفت و گو با خبرنگار زاهدانه اظهار داشت : اقتصاد مقاومتی بهترین مطلبی است که مقام معظم رهبری به آن تاکید فرموده است و برای اجرایی شدن این امر باید زیرساختهای آن فراهم شود .

وی گفت : در زمینه تولیدات داخلی که مهترین عامل در اقتصاد مقاومتی است دولت باید بگونه ای عمل کند تا به کشورهای بیگانه وابسته نباشیم و به مرحله ای از خودکفایی برسیم تا توان مقابله با تهدیدات و تحریم های آنها را داشته باشیم .

مولوی قاضی با اشاره به اهمیت سیاست های اقتصاد مقاومتی در استان سیستان و بلوچستان بیان داشت : باید برای موفقیت در این زمینه ، کارخانه جات و کارگاه های صنعتی که از زیر ساختهای لازم اقتصادی است را ایجاد کنیم و در کنار اینها نیروی اقتصادی و انسانی را نیز داشته باشیم .

وی افزود : با اجرایی شدن سیاستهای اقتصاد مقاوتی اشتغال زایی برای تمام جوانان بوجود می آید و درصد تولیدات استان و درآمد زایی رشد میکند و این امر سبب میشود مردم از ارتکاب جرم و جنایت بر حزر مانند .

مدرس حوزه علمیه مسجد مکی زاهدان به مفاسد اقتصادی اشاره کرد و گفت : افرادی که فسادهای اقتصادی را مرتکب می شوند خون ملت را می مکنند و باید دولت و قوه قضاییه مطابق قانون اسلامی با انها برخورد کنند.

وی با بیان اینکه همه افراد در برابر قانون حقی برابر دارند بیان کرد : در اسلام افراد، به آقا زاده ها و مردم عام تقسیم نشده اند و همه آحاد ملت در مقابل مسائل کشور طبق قرآن و شرعیت اسلام یکسان هستند و همه باید به صورت برابر از امکانات برخوردار باشند.

وی در انتها گفت : قوه قضاییه باید در نظر داشته باشد که هیچ امتیازی نباید به آقازاده ها در مجازات داده شود و اگر دید دولت و قوه قضایه به افراد با تبعیض باشد این امر خود باعث ایجاد و ترویج فساد در جامعه می شود.

انتهای پیام/گ

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زاهدانه,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه