اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

یادواره شهدای ایل شوهان و عملیات والفجر 5 در مهران برگزار شد

یادواره شهدای ایل شوهان و عملیات والفجر 5 در مهران برگزار شد
یادواره شهدای گرانقدر ایل شوهان و عملیات والفجر5 با حضور خانواده‌های معزز شهدا، ایثارگران و رزمندگان دوران دفاع مقدس و جمعی از مسئولان در منطقه عملیاتی چنگوله شهرستان مهران برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آوای مهران،سردار ناصر شعبانی جانشین مجتمع دانشگاهی امام حسین (ع) در این یادواره گفت: امروز این مردم برای قدر شناسی از شهدا در این مکان جمع شده اند زیرا که حفظ اسلام و انقلاب مرهون خون شهداست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای مهران,

وی افزود: مردم استان ایلام مردمی مقاوم هستند و در 125 مرتبه بمباران این استان مردم منطقه خود را ترک نکردند و در زیر بمباران زنگی کردند و به جبهه نیز می رفتند.
 جانشین مجتمع دانشگاهی امام حسین (ع) ادامه داد: مردم استان ایلام با سلاح و غذای محلی یک جنگ مردمی را علیه متجاوزان بعث تدارک دیدند که اکنون مقاومت ملت ما مدل رفتاری برای سوریه ، عراق و دیگر بلاد اسلامی تبدیل شده است.
سردار شعبانی تاکید کرد: اگر دشمن نمی تواند ما را تهدید کند به خاطر این است که ملت امتحانش را خوب پس داده است.
سردار سید صادق حسینی فرمانده سپاه امیر المونین استان ایلام نیز در این مراسم  گفت:انقلاب الهی جمهوری اسلامی به رهبری امام طلیعه ای عدالت خواهی در جهان بر افروخت.
وی  اظهار داشت: امروز اتحاد یکپارچگی و وحدت ملت ما نمونه عینی از انقلاب الهی پیامبر است و ایران و ایرانی به رهبری امام نماد اصلی برای عدالت خواهی و ظلم ستیزی در جهان است.
فرمانده سپاه امیرالمومنین(ع) استان ایلام با اشاره به مبارزات مردم استان ادامه داد:استان ایلام علی رغم تمام محرومیت های زمان رژیم ستم شاهی اما در انقلاب در کنار رهبر بودند و از منابع و تجهیزات و نیروی انسانی خود برای دفاع از میهن استفاده کردند.
وی اظهار داشت: تمام طوایف و ایلات در دوران دفاع مقدس با تمام وجودشان در جنگ حضور پیدا کردند و یکی از این ایلات ایل شوهان بود که نقش برجسته ای در جنگ داشت و در هر مقطع از تاریخ در کنار انقلاب و رکاب رهبری بودند.
در این مراسم مراد ناصری فرماندار مهران گفت: افتخار ما این است که در سرزمینی زندگی می کنیم که خون هزاران شهید برای عزت انقلاب ریخته شده است.
وی افزود: این حماسه‌ها به عنوان یک الگوی ارزشمند تا ابد در تاریخ جاودانه خواهد ماند.
حجت الاسلام و المسلمین "شمس الله جلیلیان"، نماینده ولی فقیه در سپاه امیرالمومنین (ع) استان ایلام، نیز با بیان اینکه این هفتمین یادواره شهدای شوهان و عملیات والفجر 5 است گفت: این یادواره به منظور قدردانی از بیش از 200 شهید شوهان برگزار شده که به صورت خود جوش توسط مردم اجرایی شد.
وی بیان کرد: امروز مردم ما نیاز به تبیین روحیه انقلابی دارند و با برگزاری این یادواره ها به نسل آینده یادآور شویم که انقلاب اسلامی به آسانی به دست نیامده است.
در این مراسم که با حضور خانواده‌های معزز شهدا، ایثارگران، قشرهای مختلف مردم و جمعی از مسئولان برگزار شد از مقام شامخ شهدای دوران دفاع مقدس خصوصاً شهدای ایل شوهان تجلیل شد.
انتهای پیام/ص

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه