اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

طلا دوباره سقوط می‌کند؟

طلا دوباره سقوط می‌کند؟
بهای طلا در بازارهای جهانی روز گذشته به کمتر از ۱۲۰۰ دلار برای هر اونس بازگشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرآنلاین،  هرچند کمتر از دو ماه از آغاز سال ۲۰۱۵ سپری شده اما در همین مدت زمان کوتاه نیز بهای طلا در بازارهای جهانی نوسان قابل توجهی را تجربه کرده است. در نخستین روز سال تازه میلادی بهای هر اونس طلا در بازار نیویورک معادل ۱۱۸۴ اونس بود و با توجه به سیاست های پولی فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) بسیاری انتظار داشتند که روند نزولی بهای طلا ادامه یابد اما چند روز پس از آغاز سال نو میلادی، بهای طلا روندی صعودی به خود گرفت تا جایی که ارزش هر اونس طلا در پانزدهم ژانویه به نزدیکی ۱۲۶۰ دلار رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


این روند صعودی همچنان ادامه یافت و حتی بهای طلا از مرز ۱۳۰۰ دلار برای هر اونس هم عبور کرد اما پس از آن بار دیگر روزهای نزولی بازار طلا فرا رسید به طوری که با آغاز ماه فوریه (دومین ماه سال میلادی) بهای طلا کمتر از مرز ۱۳۰۰ دلار برای هر اونس قرار داشت و پس از نیز این روند نزولی کم و بیش ادامه یافت تا جایی که ارزش هر اونس طلا بار دیگر به مرز ۱۲۰۰ دلار برای هر اونس نزدیک شد و در حالیکه دومین ماه سال جاری میلادی نیز به انتهای خود نزدیک می شود این پرسش در میان سرمایه گذاران ایجاد شده که آیا بهای طلا از ۱۲۰۰ دلار هم پایین تر خواهد آمد یا خیر؟

روز پنج شنبه بهای طلا که روز را با ۱۲۱۳ دلار برای هر اونس آغاز کرده بود به شدت کاهش یافت و حتی به زیر ۱۲۰۰ دلار سقوط کرد اما پس از آن با افزایشی نسبی تا ۱۲۰۷ دلار بالا آمد. با این حال به نظر می رسد که ممکن است بهای طلا طی روزهای پیش رو بازهم چند بار از مرز روانی ۱۲۰۰ دلار عبور کند. برای ادامه سال نیز اگر فدرال رزرو نرخ بهره در آمریکا را افزایش بدهد، طلا احتمالا کاهش دوباره ای را تجربه خواهد کرد.

,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه