اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

هاشمی در نشست استانداران منطقه پنج کشور عنوان کرد،

تدوین سند توسعه منطقه پنج کشور در برنامه ششم توسعه/تقویت ارتباط هوایی شرق کشور با کشورهای افغانستان و پاکستان

تدوین سند توسعه منطقه پنج کشور در برنامه ششم توسعه/تقویت ارتباط هوایی شرق کشور با کشورهای افغانستان و پاکستان
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه ظرفیت این بندر کلا دو و نیم میلیون تن بوده است ،افزود: با حل این مشکل هم اکنون امکان پهلوگیری بالای ۷۰ هزار تن در این بندر فراهم شده است که البته باید اضافه نمود در سال آینده این ظرفیت به هشت میلیون تن نیز افزایش پیدا کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، علی اوسط هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار اوشیدا در خصوص این نشست، پیشنهاد تدوین سند توسعه این منطقه را برای ارائه در برنامه ششم توسعه کشور داد و افزود: ضروری است تا اقدامات انجام شده در این منطقه به موقع اطلاع رسانی شود .

علی اوسط هاشمی با بیان اینکه دبیرخانه این منطقه باید سند توسعه را آماده کند،گفت: با تکمیل این سند توسعه و ارائه به سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور مواضع فعالی در این بخش داشته باشیم.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: برای جلوگیری از افتادن بازار کشورهای افغانستان و پاکستان به دیگر کشورها باید ارتباط هوایی در شرق کشور با این دو کشور تقویت و پشتیبانی شود.

هاشمی از شرکت هواپیمایی ماهان ایر برای توسعه ارتباط بین کشورهای پاکستان و افغانستان خواست تا برای توسعه بیشتر این منطقه و تقویت این ارتباط توجه بیشتری برای گسترش این توسعه دهد.

وی همچنین با اشاره به وارد شدن کشتی با ظرفیت 70 هزار تن در بندر چابهار اظهار داشت: در تاریخ سیستان و بلوچستان و چابهار برای اولین بار این اتفاق صورت گرفته است که این مسئله در نوع خودش به عنوان یک عنصر اثر گذار در منطقه محسوب می شود.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه ظرفیت این بندر کلا دو و نیم میلیون تن بوده است ،افزود: با حل این مشکل هم اکنون امکان پهلوگیری بالای ۷۰ هزار تن در این بندر فراهم شده است که البته باید اضافه نمود در سال آینده این ظرفیت به هشت میلیون تن نیز افزایش پیدا کند.

گفتنی است،خراسان جنوبی، شمالی، رضوی، کرمان، سیستان و بلوچستان و یزد استانهای منطقه پنج کشور را تشکیل می دهند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه