اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

گزارش ویژه دانا/

تحریم گازی اروپا توسط ایران چگونه محقق می‌شود؟/ایران اولین کشور دارای مخازن گازی در جهان

تحریم گازی اروپا توسط ایران چگونه محقق می‌شود؟/ایران اولین کشور دارای مخازن گازی در جهان
در حال حاضر تولید روزانه گاز در کشور در حدود 600 میلیون متر مکعب است که نسبت به سال گذشته 100 میلیون متر مکعب افزایش یافته است. این در شرایطی است که در صورت تکمیل فازهای بعدی پارس جنوبی، بدون شک طی 2 یا 3 سال آینده میزان تولید روزانه گاز در ایران به یک میلیارد متر مکعب خواهد رسید.
[

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا رهبر معظم انقلاب در دیدار با مردم آذربایجان شرقی به مناسبت سالگرد قیام بیست‌ونهم بهمن سال 56، از توانایی ایران برای تحریم اروپا خبر داده و فرمودند: ملّت ایران هم میتواند تحریم کند؛ این را بگوییم که اگر بنای بر تحریم باشد، در آینده این ملّت ایران است که آنها را تحریم خواهد کرد. بیشترین سهم گاز دنیا در اختیار ما است، مال ملّت ایران است؛ گازی که یک انرژی بسیار مهم و اثرگذاری است و دنیا به آن احتیاج دارد و همین اروپای بیچاره احتیاج به این گاز دارد، این گاز در اختیار ما است؛ ایران بیشترین سهم گاز موجود در دنیا را فعلاً - تا حدّ اکتشافات فعلی در ایران - دارد؛ مجموع نفت و گاز را هم که حساب کنیم، باز بیشترین اندازه‌ی نفت و گاز بر روی هم را جمهوری‌اسلامی‌ایران دارد؛ ما تحریم میکنیم آنها را در وقتی که مناسب باشد؛ و جمهوری‌اسلامی میتواند این کار را بکند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لّت ایران هم میتواند تحریم کند؛ این را بگوییم که اگر بنای بر تحریم باشد، در آینده این ملّت ایران است که آنها را تحریم خواهد کرد. بیشترین سهم گاز دنیا در اختیار ما است، مال ملّت ایران است؛ گازی که یک انرژی بسیار مهم و اثرگذاری است و دنیا به آن احتیاج دارد و همین اروپای بیچاره احتیاج به این گاز دارد, لّت ایران هم میتواند تحریم کند؛ این را بگوییم که اگر بنای بر تحریم باشد، در آینده این ملّت ایران است که آنها را تحریم خواهد کرد. بیشترین سهم گاز دنیا در اختیار ما است، مال ملّت ایران است؛ گازی که یک انرژی بسیار مهم و اثرگذاری است و دنیا به آن احتیاج دارد و همین اروپای بیچاره احتیاج به این گاز دارد,

 

,

این فرمایشات مقام معظم رهبری در شرایطی مطرح شد که ظرفیت های گازی کشور به گونه ای پیش می رود و در حال پیشرفت است که بدون شک در آینده ای نه چندان دور، مسئله تحریم گازی اروپا توسط ایران، محقق شدنی خواهد بود.

,

 

,

بر اساس این گزارش در حال حاضر تولید روزانه گاز در کشور در حدود 600 میلیون متر مکعب است که نسبت به سال گذشته 100 میلیون متر مکعب افزایش یافته است. این در شرایطی است که در صورت تکمیل فازهای بعدی پارس جنوبی، بدون شک طی 2 یا 3 سال آینده میزان تولید روزانه گاز در ایران به یک میلیارد متر مکعب خواهد رسید.

, در حال حاضر تولید روزانه گاز در کشور در حدود 600 میلیون متر مکعب است که نسبت به سال گذشته 100 میلیون متر مکعب افزایش یافته است, در حال حاضر تولید روزانه گاز در کشور در حدود 600 میلیون متر مکعب است که نسبت به سال گذشته 100 میلیون متر مکعب افزایش یافته است, طی 2 یا 3 سال آینده میزان تولید روزانه گاز در ایران به یک میلیارد متر مکعب خواهد رسید., طی 2 یا 3 سال آینده میزان تولید روزانه گاز در ایران به یک میلیارد متر مکعب خواهد رسید.,

 

,

ایران در حال حاضر در زمینه مخازن گازی در رتبه اول جهان قرار دارد اما در زمینه برداشت بعد از روسیه در رتبه دوم جای دارد. البته قطری ها نیز در سال های اخیر پیشرفت های قابل توجهی در زمینه برداشت گازی داشته اند اما ایران همچنان یکی از قدرت های برتر به شمار می رود و بدون شک طی سال های آینده این پیشرفت به صورت چشمگیری افزایش خواهد داشت.

, ایران در حال حاضر در زمینه مخازن گازی در رتبه اول جهان قرار دارد اما در زمینه برداشت بعد از روسیه در رتبه دوم جای دارد.,

 

,

برای رسیدن به برداشت روزانه یک میلیارد متر مکعب گاز در روز البته یک پیش نیاز نیز وجود دارد. اینکه پروژه پارس جنوبی که در حال حاضر در فازهای 17 و 18 نیز راه اندازی شده، نهایی شود و در فاز 25 به بهره برداری کامل برسد. خوشبختانه در سال جاری نیز با راه اندازی فازهای 17 و 18، مسئله کمبود گاز که در سال های گذشته در کشور ایجاد می شد نیز دیگر تکرار نخواهد شد.

,

 

,

از سوی دیگر قراردادهای گازی جدیدی مابین ایران و کشورهایی همچون عراق، هند و حتی سوئیس در حال امضا شدن است که به احتمال فراوان در سال آینده بر تعداد قراردادهای گازی ایران با سایر کشورهای اروپایی افزوده خواهد شد.

,

 

,

نکته جالب توجه اینجاست که در حال حاضر تمام ظرفیت های گازی برداشت شده، از طریق استفاده داخلی و صادرات خارجی، مصرف می شود. حتی به صورت روزانه 35 میلیون متر مکعب نیز از ترکمنستان واردات گازی داریم اما بدون شک با تکمیل شدن فازهای جدید پارس جنوبی و رساندن تولید گاز روزانه به یک میلیارد متر مکعب در روز از یک سو و کاهش مصرف داخلی و صرفه جویی های صورت گرفته توسط مردم، ایران قطعا توانایی صادرات گاز به کشورهای اروپایی را که نیاز مبرمی نیز به آن دارند، خواهد داشت.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه