اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امن‌ترین پایتخت دنیا کجاست؟

امن‌ترین پایتخت دنیا کجاست؟
فرمانده نیروی انتظامی کل کشور گفت: بر اساس آمارهای منتشر شده تهران جزو امن‌ترین پایتخت در دنیا است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، سردار سرتیپ اسماعیل احمدی‌مقدم در همایش تمرکززدایی و ساماندهی پایتخت که با حضور شهردار تهران، یحیی صفوی مشاور و دستیار عالی مقام معظم رهبری و جمعی از اساتید و دانشجویان در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، اظهار داشت: پایتخت اهمیت سیاسی، اجتماعی، زیست محیطی و بهداشتی دارد و باید به آن نگاه ویژه‌ای داشت.

وی ادامه داد: در حال حاضر تهران با یک جمعیت آشفته و بدون انسجام به لحاظ خاستگاه فرهنگی مواجه است و باید در راستای مشکلات این شهر در ابعاد مختلف رسیدگی شود.

سردار احمدی‌مقدم خاطرنشان کرد: در حال حاضر مهاجرت از جنوب به شمال تهران افزایش یافته است و تمرکز جمعیت در شمال تهران افزایش یافته است و با این مهاجرت شاهد تخلیه شدن مناطق مرکزی شهر هستیم که مستعد جرم‌خیزی و فعالیت کارگران غیرمجاز است.

فرمانده نیروی انتظامی کل کشور بیان داشت: عدم انسجام فرهنگی یکی از مشکلاتی که تهران از آن رنج می‌برد و اعتیاد و مواد مخدر نیز از چالش‌های بزرگی است که تهران با آن مواجه است.

وی گفت: در تهران مصرف‌کنندگان و معتادین متجاهر و ولگرد پایشان تا جلوی در نیروی انتظامی رسیده است.

سردار احمدی‌مقدم با تأکید بر اینکه حاشیه‌های تهران در صد کیلومتری تهران واقع شده است گفت: تهران کمتر از ۱.۷ درصد افزایش جمعیت داشته است ولی در شهرهای نزدیک به تهران شاهد رشد ۱۲ درصدی افزایش جمعیت بوده‌ایم.

فرمانده نیروی انتظامی کل کشور خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات شهر تهران ترافیک است که تقریباً ۱۷ درصد وسایل نقلیه کشور در تهران است که این نسبت به گذشته بهبود یافته است چرا که در سال ۸۰، ۳۵ درصد وسایل نقلیه کشور در تهران بود و این نشان می‌دهد که از تهران خودرویی کم نشده بلکه به شهرستان‌ها و نقاط دیگر کشور خودروها اضافه شده است.

وی با بیان اینکه تهران از امن‌ترین پایتخت‌های دنیا است گفت: ۳۴ درصد کل سرقت‌های کشور، ۷ درصد از سرقت‌های مسلحانه، ۷ درصد از قتل‌های کشور، ۱۴ درصد از پرونده‌های مفاسد اقتصادی، ۱۵ درصد از تصادفات، ۳.۳ درصد از تصادفات منجر به فوت و ۱۴ درصد از دستگیر شدگان در شهر تهران است.

سردار احمدی‌مقدم بیان داشت: یکی از مشکلات تهران کم‌توجهی به توسعه مناطق دوردست است که باید در این خصوص اقداماتی صورت بگیرد.

فرمانده نیروی انتظامی کل کشور گفت: در گذشته نیز تعدادی از سازمان‌ها به خارج از تهران منتقل شده‌اند که در حال حاضر برگشته‌اند و در داخل تهران به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهند.

وی به تشکل‌های قومیتی در تهران اشاره کرد و گفت: در حال حاضر هیچ نقطه‌ای از کشور ما وجود ندارد که امکان سرمایه‌گذاری به لحاظ امنیتی در آن وجود نداشته باشد.

فرمانده نیروی انتظامی کل کشور تأکید کرد: اصل تمرکززدایی در تهران خروج کارمندان از تهران به سایر شهرهای کشور نیست و باید زیرساخت‌های لازم را فراهم کرد.

سردار احمدی‌مقدم تأکید کرد: تمرکززدایی در تهران امکانپذیر نیست تا هنگامی که سیاست‌های متوازن اعمال شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه