logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

قبل از ورود به بیمارستان جاجرم از اتصال شبکه اطمینان حاصل کنید

قبل از ورود به بیمارستان جاجرم از اتصال شبکه اطمینان حاصل کنید
بیمارستان جوادالائمه جاجرم تنها بیمارستان شهرستان های جاجرم و گرمه و ما بین این دو شهرستان قرار گرفته است، حد فاصل این بیمارستان تا جاجرم حدود 3 کیلومتر و گرمه حدود 7 کیلومتر می باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری جاجرم: بیمارستان جوادالائمه جاجرم  تنها بیمارستان جاجرم است که شهرستان گرمه را هم تحت پوشش قرار می دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری جاجرم,

حدود دو ماه پیش مردم از قطعی شبکه بخش پذیرش در بخش جراحی خبر دادند و نقل قول ها حاکی از این بود که به  دلیل قطعی شبکه ها قیمت ها پیش فرض به بیماران گفته می شود و تا وصل شدن شبکه تسویه حساب دقیق انجام نمی شود.

,

درهمین خصوص حدود دوماه پیش مصاحبه داشتیم با علی اسماعیلی سرپرست بیمارستان جاجرم که ایشان گفت: شبکه سیستم حسابداری پذیرش در بخش جراحی از اول مهرماه قطع می باشد که تسویه حساب ها حدودی حساب می شود که سعی می شود از بیماران مبلغ حدودا دقیق دریافت شود.

,

ولی بعد از گذشت حدودا دوماه شاهد قطعی شبکه بیمارستان در قسمت داروخانه هستیم که بیماران باید برای گرفتن دارو به داخل شهر مراجعه کنند طبق گفته های کارمندان هیمن بخش قطعی شبکه به دلیل ارتقاء سیستم ها در حال حاظر است و به دلیل قطعی شبکه امکان تحویل دارو به بیماران نیست و باید به داخل شهر مراجعه کنند و داروی خود را محیا کنند، قطعی شبکه ساعت 20:00 جمعه شب در یک روز بارانی اتفاق افتاد یکی از بیمارن در همین خصوص می گوید: کسانی هستند که وسیله نقیله دارند و برای رفتن به داخل شهر مشکلی ندارند و افرادی مانند ما که وسیله نقیله ندارند خیلی سخت است که به داخل شهر بروند چون در نزدیکی این بیمارستان در این ساعت شب  آژانسی وجود ندارد مگر به شهر تماس گرفته شود.

,

برای اطلاعات بیشتر ما جویای سرپرست بیمارستان شدیم که ما را به سوپروایزر بیمارستان ارجاء دادند که متاسفانه درب اتاق ایشان بسته بود و پس از 45 دقیق صبر نزد کارمندان بیمارستان رفته که یکی از کارمندان بیمارستان در خصوص بسته بودن درب اتاق سوپروایزر بیمارستان گفت: ظاهرا ایشان برای سرکشی به بخش رفته است.

,

خبرنگار ما دست خالی برگشته و مردم ناچارا به امید وصل شدن شبکه منتظر روی صندلی های بیمارستان نشسته بودند.

,

, , ,
انتهای پیام/ش
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه