اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

آیت‌الله لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی:

قوه قضائیه آماده حمایت از سرمایه‌گذاری‌ سالم است/ مذاکره‌کنندگان به دسیسه‌های آمریکا توجه کنند

قوه قضائیه آماده حمایت از سرمایه‌گذاری‌ سالم است/ مذاکره‌کنندگان به دسیسه‌های آمریکا توجه کنند
رئیس قوه قضائیه گفت: یکی از محورهای مهم تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، حمایت از سرمایه‌گذاری‌های سالم است که قوه قضائیه در این زمینه تمام توان و تلاش خود را به کار خواهد گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از اداره کل روابط عمومی قوه قضائیه، آیت‌الله صادق آملی لاریجانی در جلسه امروز مسئولان عالی قضایی با تبریک میلاد حضرت زینب(س) و با آرزوی پیروی از سیره ائمه اطهار(ع) در کسب معارف دینی و معنوی گفت: پیام‌ها، خطابه‌ها و ایستادگی حضرت زینب(س) در جریان قیام عاشورا و حوادث پس از آن برای همه مومنان نقشه راه است و به مومنان حقیقی چگونه خوب زیستن در دنیا را نشان می دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

رئیس قوه قضائیه با اشاره به اینکه «با تأمل در زندگی اهل بیت(ع) که انوار الهی و راهگشای طریق الی‌الله هستند می‌توان به زندگی بهتری دست یافت»، افزود: حضرت زینب (س) این بانوی بزرگوار، آن همه مسائل و مصائب عظیم را دیدند و بعد فرمودند «ما رأیت الا جمیلا» که پیامی سرشار از توحید و توکل بر حق تعالی و درسی برای تمام مومنان است که صبر داشته باشند و شکر حق‌تعالی بگذارند.
آیت‌الله آملی لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه یک سال از ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی گذشته است، با تأکید بر ضرورت توجه به توانمندی‌های داخلی و توان جوانان ایران اسلامی در عبور از مشکلات و توطئه‌های دشمنان از جمله تحریم‌های ظالمانه، اظهار کرد: در بحث اقتصاد مقاومتی محور اصلی، تکیه بر توانمندی‌های داخلی است، البته این مسئله به معنی قطع رابطه با دنیای خارج نیست اما راه عبور از مشکلات چیزی جز تکیه بر توان فرزندان این سرزمین نیست.
رئیس قوه قضائیه با اشاره به اینکه «تمام دستگاه‌ها و قوای سه‌گانه هر کدام وظیفه‌ای خاص در قبال تحقق اقتصاد مقاومتی دارند و البته بار اصلی آن بر دوش دستگاه اجرایی است» به نقش دستگاه قضایی در این زمینه نیز اشاره کرد و گفت: یکی از محورهای مهم تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی حمایت از سرمایه‌گذاری‌های سالم است که قوه قضائیه در این زمینه تمام توان و تلاش خود را به کار خواهد گرفت.
رئیس دستگاه قضا یکی از موارد مربوط به دستگاه قضایی در اقتصاد مقاومتی را پیگیری موضوع معوقات بانکی دانست و تأکید کرد: برخی از معوقات بانکی مصداق فساد اقتصادی است و باید با آن برخورد کرد چرا که عده‌ای تسهیلات بانکی را اخذ کرده و آن را به جای تولید و صنعت در جاهای دیگری به کار بسته‌اند و از پرداخت بدهی‌ها و معوقات خود هم سر باز می زنند، اما در مقابل عده‌ای نیز تسهیلات بانکی را در جای خود و در راه تولید و اشتغال به کار گرفته‌اند به دلیل برخی مسائل از جمله تحریم و یا مشکلات دیگر دچار مشکل شده‌اند و از پرداخت بدهی خود نیز امتناع نمی‌کنند.
آیت‌الله آملی لاریجانی با تأکید بر اینکه باید از سرمایه‌گذاران و افرادی که با استفاده از تسهیلات بانکی به سراغ کار و تولید رفته اما دچار مشکل شده‌اند، حمایت کرد، افزود: با هماهنگی دستگاه اجرایی و بانک‌ها، قوه قضائیه آماده حمایت از سرمایه‌گذاری سالم و رفع موانع از سر راه تولید و اشتغال زایی است.
رئیس قوه قضائیه یکی دیگر از موانع تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را «فرار مالیاتی» اعلام کرد و از عزم دستگاه قضایی در برخورد با فراریان از پرداخت مالیات خبر داد و گفت: متأسفانه افرادی با وجود ثروت هنگفت و تجارت وسیع راه‌های فرار از پرداخت مالیات را بلد هستند، که این کار جرم است و فراریان از پرداخت مالیات باید به دست قانون سپرده شوند.
آیت‌الله آملی لاریجانی افزود: امیدواریم با هماهنگی مطلوب میان دستگاه اجرایی و قوه‌ قضائیه، دستگاه قضایی بتواند نقش موثر خود را در تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ایفا کند.
رئیس قوه قضائیه در ادامه سخنان خود با تأکید مجدد بر حمایت از تیم مذاکره کننده هسته‌ای، خواستار توجه مذاکره کنندگان به دسیسه‌های طرف مقابل به ویژه آمریکا شد و گفت: نکته مهم در این مذاکرات این است که مردم ما برای رسیدن به این شرایط بسیار زحمت کشیده‌اند و تیم محترم مذاکره کننده نباید از خطوط قرمز ترسیم شده از سوی مقام معظم رهبری عبور کند، هرچند مطمئن هستیم که فرزندان ملت ایران درطول مذاکرات بدون هراس از دشمن و با توکل بر خداوند متعال در مذاکرات به پیش می‌روند.
رئیس دستگاه قضا اذعان اخیر رئیس جمهور آمریکا در هجمه‌های سایبری علیه دانش هسته‌ای ایران را نمونه‌ای از عداوت طرف خارجی مذاکرات برشمرد و تأکید کرد: البته توان ایران در مقابله با چنین حملات و کارشکنی‌ها بسیار بالاست اما این اقدامات و اعتراف به آن نشانگر عمق عداوت طرف‌های مذاکره با ماست و ضروری است که در روند مذاکرات با توجه کامل به حقوق ملت بزرگ ایران مراقب کارشکنی دشمنان باشیم.

,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه