اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

هلاکت مغزمتفکرجنایتِ اسپایکر+عکس

هلاکت مغزمتفکرجنایتِ اسپایکر+عکس
نیروهای عراقی، مغز متفکر جنایتِ بزرگِ پایگاه هوایی اسپایکر را که به اعدام ۱۷۰۰ دانشجوی دانشکده هوایی منجر شد، به هلاکت رساندند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از العالم، نیروهای عراق پس از دریافت اطلاعاتی دقیق، موفق شدند "ناصر امونه" مغز متفکر جنایت بزرگِ پایگاه هوایی اسپایکر را در صلاح الدین به هلاکت برسانند. تروریست های داعش، در این عملیات، ۱۷۰۰ تن از دانشجویان دانشکده هوایی را به سبب شیعه بودن اعدام کرده و پیکر آنان را به رود فرات انداختند.

بر پایه این گزارش، عملیات نظامی در منطقه البغدادی در استان الانبار در غرب عراق همچنان ادامه دارد. ساکنان این منطقه که در چنگ داعش گروگان هستند و از آن ها به عنوان سپر انسانی استفاده می شود، در شرایط بسیار بدی به سر می برند. نیروهای عراقی موفق شدند مجتمع مسکونی را در منطقه البغدادی آزاد کنند و شمار زیادی از خانواده های این مجتمع را به اماکن امن تر منتقل کنند. نیروهای عراقی همچنین موفق شدند ۱۰ هزار سبد مواد غذایی به خانواده های تحت محاصره برسانند.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
, ,


نیروهای عراقی همچنین موفق شدند حمله هفت انتحاری را که سعی داشتند خود را در یک ساختمانِ آزاد شده از چنگ داعش منفجر کنند، خنثی کنند. نیروهای واحد فنی نیز موفق شدند ده ها مین را که در جادۀ منتهی به منطقه القصر به الجبه کار گذاشته شده بود، خنثی کنند.

خبرنگار العالم همچنین به نقل از منابع نظامی و فرماندهان نیروهای داوطلب مردمی، از رسیدنِ تجهیزات و سلاح های پیشرفته و جدیدی به الانبار و مناطق درگیری با داعش خبر داد که نیروهای عراقی، نیروهای داوطلب مردمی و عشایر و پلیس، به شدت به آن ها نیاز داشتند.

وزارت دفاع عراق نیز اعلام کرد که سازمان اطلاعات نظامی با حمله به عناصر داعش در منطقه الکرمه دستکم ۲۵ تروریست داعشی را به هلاکت رساند و پایگاه های آن ها را نابود و شماری از خودروهای نظامی آنان را منهدم کرد.

,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه