اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مسابقات کشوری کشتی با چوخه برگزار شد

مسابقات کشوری کشتی با چوخه برگزار شد
مسابقات کشوری کشتی با چوخه با شرکت 12 تیم از استان های مختلف به میزبانی شهرستان ملارد برگزارشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری اقتدارملارد، مسابقات کشوری کشتی با چوخه (جام فجر) جمعه 93/12/8 ساعت 8 صبح با شرکت 12 تیم و 100 شرکت کننده از استاهای مختلف روز گذشته به میزبانی شهرستان ملارد در مجموعه ورزشی شهید ثمری شهرستان ملارد برگزار گردید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری اقتدارملارد,

حجت الاسلام و المسلمین حسینی امام جمعه شهرستان ملارد در این مراسم گفت : باید یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی را گرامی بداریم که این آرامش و امنیت را برای ما به ارمغان گذاشتند تا ما بتوانیم در این فضای خوب برنامه هایی همچون این مسابقات برگزار کنیم.

,

امروز یکی از ابزار های مقابله با جنگ نرم این است که بتوانیم فرهنگ های بومی و محلی را در تمام رشته ها احیا و حمایت کنیم . امید است مسئولین به رشته های همچون کشتی با چوخه که یکی از رشته های ورزشی پرطرفدار در تمام نقاط کشور مخصوصا در استان خراسان است اهمیت بدهند . با احیای فرهنگ های قومی و محلی می توان با هجمه های فرهنگی دشمن مقابله کرد.

,

رمضانعلی سبحانی فر نماینده شهرستان سبزوار با حضور در این مراسم اظهار داشت : امروز کشتی با چوخه تنها در ایران نیست . یونان ،یوگوسلاوی ،روسیه ،ژاپن و کره هم این ورزش را دارند . ویژگی بارز کوشتی باچوخه آن است که بار فرهنگی و اجتماعی آن می تواند اثر زیادی در جامعه داشته باشد . پهلوانان این رشته الگوی شجاعت ، جوانمردی و گذشت برای ما هستند . از مسئولین کشور انتنظار داریم توجه بیشتری نسبت به این رشته داشته باشند .

,

دکتر پیرزاده مستشار دیوان عدالت اداری کشور گفت : این چنین مراسماتی قدردانی و احترام گذاشتن به ورزش های بومی و محلی است . کشتی با چوخه نماد فرهنگی خراسان است.باید بدانیم که ورزش جدو ریشه در ورزش کشتی با چوخه دارد . ورزش جودو در اثر گپی برداری کاروان های عبوری از جاده ابریشم تبدیل به یک ورزش بین المللی شده است ، در حالی که ورزش کشور باچوخه در کشور ما هنوز جایگاه کشوری خود را پیدا نکرده است . امیدواریم در آینده نزدیک با همت مسئولین و پیگیری ورزشکاران عزیز شاهد بین المللی شدن این رشته باشیم .

,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه