اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ایران پوریان: باید تمرکز بیشتری داشته باشیم/ هواداران به حساسیت بازی، واقف هستند

ایران پوریان: باید تمرکز بیشتری داشته باشیم/ هواداران به حساسیت بازی، واقف هستند
بازیکن تیم فوتبال تراکتور سازی تبریز گفت: باید در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا تمرکز بیشتری داشته و باهوش عمل کنیم تا انشالله از گروهمان صعود کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد ایران پوریان در گفتگو با خبرنگار ورزشی تبریز بیدار درباره بازی تیمشان مقابل نسف ازبکستان که با نتیجه 2 بر 1 به سود تیم حریف به پایان رسید، گفت: بازیکنان در نیمه اول، بازی قابل قبولی را به نمایش گذاشته و شرایط مطلوب بود. عدم تمرکز در اوایل نیمه دوم باعث شد تا روند نیمه اول را از دست بدهیم. فکر می کنم اگر گل اول نسف را در آن زمان دریافت نمی کردیم، می توانستیم با پیروزی از زمین مسابقه خارج شویم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تبریز بیدار,

 

,

مدافع سرخ پوشان تبریزی درباره ادامه بازی های این تیم در لیگ قهرمانان آسیا، اظهار داشت: دیدار های سختی در لیگ قهرمانان داریم. باید در این مسابقات تمرکز بیشتری داشته و باهوش عمل کنیم تا انشالله از گروهمان صعود کنیم. فکر می کنم اگر همانند لیگ برتر باشیم، نمی توانیم در مسابقات آسیایی به موفقیت برسیم، باید چندین برابر لیگ برتر، هوشیاری داشته باشیم.

,

 

,

وی در خصوص بازی پیش روی تراکتور سازی مقابل الاهلی امارات، بیان کرد: الاهلی بازیکنان توانمندی را در اختیار دارد ولی امیدوارم با حضور هوادارانمان و با شناخت مناسبی، به میدان برویم تا سه امتیاز کسب شود.

,

 

,

ایران پوریان درباره حضور هواداران تیمش استادیوم، گفت: فکر نمی کنم، نیازی به صحبت من باشید زیرا آنها همیشه از حمایت کرده و به حساسیت این بازی ها واقف هستند. تیم های خارجی می دانند که با توجه به حضور هوادارانمان، شرایط سختی در زمین خواهند داشت. حضور پرشور آنها باعث افزایش انگیزه تیم و کاهش قدرت حریف می شود.

,

 

,

بازیکن سرخ پوشان تبریزی در خصوص میزان شناخت تونی اولیویرا نسب به بازیکنان، اظهار داشت: فکر می کنم آقای اولیویرا حدود 10 روز می شود که کنار تیم است و رفته رفته نسبت به بازیکنان جدید شناخت کافی را پیدا خواهد کرد ولی در حال حاضر نیز شناختی نسبت به بازیکنان دارد. امیدوارم با حضور این مربی، موفق شویم.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه