به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سردار یعقوب سلیمانی، مسئول سازمان اردویی راهیان نور وگردشگری بسیج در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار کوله بار با اعلام این خبر اظهار داشت: مجتمع فرهنگی تربیتی شهیده مریم فرهانیان در آبادان، محل اسکان و تغذیه زائران راهیان نور خواهر است که همزمان با روز ملی راهیان نور فاز اول آن به بهره برداری می رسد و زائران خواهر می توانند از آن استفاده کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دا,
وی ادامه داد: جزئیات بیشتر در خصوص ظرفیت این مجتمع فرهنگی تربیتی در روز ملی راهیان نور اطلاع رسانی می شود.
,
سردار سلیمانی با بیان اینکه شهدا میزبان زائران راهیان نور هستند، ابراز داشت: همه توان خود را باید برای توسعه راهیان نور بگذاریم، چرا که ارزش، نور و معنویت راهیان نور به دلیل میزبانی شهداست.
,
وی با بیان اینکه از لحاظ محتوایی در سال جاری اقدامات خوبی در مناطق عملیاتی و مراکز اسکان زائران و یادمانها و ... انجام شده است، افزود: 15 مهرماه امسال اعزام دانشآموزان به مناطق عملیاتی آغاز شده است و هر روز شاهد حضور کاروان های راهیان نور دانش آموزی در یادمان های دفاع مقدس هستیم.
,
وی بیان داشت: سفرهای راهیان نور موجب می شود تا بخشی از اهدافی که ما در مقابله با تهاجم فرهنگی داریم تامین شود و با یادآوری دوران دفاع مقدس، جوانان جایگاه خویش را بهتر بدانند و قوی تر عمل کنند.
,
سردار سلیمانی خاطر نشان کرد: دوران دفاع مقدس تکهای از تاریخ اسلامی شیعی مردم ایران است که به فرهنگ غنی گذشته تکیه دارد و بازگویی این رویداد می تواند غیرت دینی جوانان را تشدید کند.
,
دبیر قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج در پایان اضافه کرد: در دوران دفاع مقدس افرادی بودند که تمامی هستی خود را فدا کردند و در صحنه غیرت ملی و دینی خوش درخشیدند و قهرمانان تاریخی ایران شدند که سفرهای راهیان نور موجب شده است تا از این لحاظ از قهرمانان این دوران تجلیل و تقدیر شود.
,
انتهای پیام/خ
,
ارسال دیدگاه