اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار گلستان:

از بافندگان فرش دستباف حمایت کنیم

از بافندگان فرش دستباف حمایت کنیم
معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار گلستان گفت : برای رونق هنر صنعت فرش تولیدکنندگان استان باید به بازار فروش و سلیقه مشتریان توجه ویژه داشته باشند .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری کاسب امین؛ علی مرگدری در دومین جلسه کمیته فرش دستباف استان گلستان که با حضور دستگاههای مرتبط با هنر صنعت فرش استان در محل سالن جلسات سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان برگزار گردید گفت : در گذشته بازارهای جهانی فرش دستباف در انحصار تولیدکنندگان ایرانی بود ، اما امروز با توجه به ظهور رقبای متعدد برای این هنر صنعت در دنیا ، لازم است تولیدکنندگان و دست اندرکاران فرش دستباف سلیقه مشتریان را شناسایی و بر اساس نیاز مشتریان به تولید فرش های دستباف با کیفیت بپردازند زیرا در غیر اینصورت در بازار رقابت با تولیدکنندگان خارجی به توفیقی دست نخواهند یافت .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری کاسب , پایگاه خبری کاسب , امین؛ ,

وی گفت: ما بر این باوریم که باید اقداماتی صورت پذیرد تا ضمن رونق این کسب و کار که می تواند برای استان نیز بسیار سودآور باشد ، سطح درآمد تولیدکنندگان فرش دستباف را که غالبا افراد کم بضاعت هستند افزایش دهیم .

,

DSC08426

, DSC08426,

مگدری از دستگاهها دست اندرکار فرش دستباف استان خواست تا مشکلات و موانع و پیشنهادات خود در جهت توسعه این هنر صنعت بویژه در حوزه تامین مواد اولیه شامل پشم ، پنبه ، نخ ، ابریشم و رنگدانه را در اختیار خوشه فرش دستباف استان قرار دهند و ایشان نیز با جمعبندی موارد در جلسه آتی شورای برنامه ریزی و اشتغال استان گزارش مربوطه را ارائه نمایند تا در آن جلسه تصمیمات لازم گرفته شود .

,

معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار گلستان با اشاره به حمایت دولت از بافندگان فرش دستباف گفت : ما موظف هستیم از بافندگان فرش دستباف حمایت کنیم و به همین جهت سازمان صنعت ، معدن و تجارت و اداره کل تامین اجتماعی استان نسبت به شناسایی بافندگانی که تا کنون تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار نگرفته اند اقدام نمایند تا پیش بینی لازم جهت تامین اعتبار برای بیمه ایشان صورت پذیرد .

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه