اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس آموزش و پرورش گل تپه خبر داد؛

تجهیز هفت مدرسه گل تپه به سیستم گرمایشی استاندارد

تجهیز هفت مدرسه گل تپه به سیستم گرمایشی استاندارد
رئیس اداره آموزش و پرورش بخش گل تپه کبودراهنگ از تجهیز هفت مدرسه این بخش به سیستم گرمایشی استاندارد با اعتباری بالغ بر280میلیون تومان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کورنگ؛ حمیدرضا خدابنده لو در یازدهمین جلسه شورای آموزش و پرورش منطقه گل تپه در تشریح این خبر گفت: تجهیز 7 مدرسه  شهری و روستایی محروم این منطقه به سیستم های گرمایشی استاندارد از قبیل پکیج ، موتورخانه، نصب شبکه، رادیاتور و شوفاژ از طرح های مهم عمرانی مدارس در منطقه گل تپه است.
وی هدف از این طرح را ایمن سازی مدارس عنوان کرد و خواستار توجه ویژه و مشارکت خیرین بومی و غیر بومی با توجه به محرومیت منطقه در راستای تجهیز و توسعه مدارس این منطقه شد.
خدابنده لو بر کیفیت آموزش در روند تحصیل تاکید کرد و گفت: در نیمه اول سال تحصیلی جاری با تعامل گروههای بازدید و آموزشی، بازخوردها، مورد رصد قرار گرفته است و تدابیر و اقدامات لازم در زمینه رفع مشکلات آموزشی مدارس و تدریس دروس پیاده شده است.
وی فعالیت کارگاهها و دوره های آموزشی برای معلمان در سطح منطقه گل تپه را از دیگر عملکردهای آموزش و پرورش منطقه گل تپه اعلام کرد.
رئیس اداره آموزش و پرورش گل تپه در بخش دیگر سخنان خود به جشنواره خیرین و جشن نیکوکاری و اسکان نوروزی 94  اشاره کرد و گفت : کمیته های اجرایی از اول اسفند فعال شده و با برنامه ریزی و تمهیدات ضروری، آماده انجام خدمات در ایام نوزوز می باشد.
وی به فعالیت های فرهنگی و تربیتی صورت گرفته به مناسبت بزرگداشت ایام الله پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: راهپیمایی 22 بهمن امسال باشکوه تر از سال های گذشته انجام شد و ولایت مداری، شعور بالای سیاسی و اجتماعی مردم منطقه گل تپه را نشان داد.
خدابنده لو تصریح کرد: بیش از 50 مراسم در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با مشارکت مدیران ، مسئولین و دانش آموزان در منطقه به اجرا درآمد و همزمان نمایشگاههای فرهنگی در رده آموزشگاهی و منطقه ای برپا گردید.
در ادامه این جلسه بخشدار گل تپه، ضمن تقدیر از حضور با شکوه مردم این منطقه در راهپیمایی 22 بهمن گفت: معضل بیسوادی از مهمترین دغدغه های فرهنگی امروز منطقه گل تپه است.
ابراهیم دهقانی خواه گفت: بیشترین آمار بیسوادی شهرستان کبودراهنگ مربوط به بخش گل تپه است و دلیل آن دورافتادگی روستاهای این منطقه از مرکز شهرستان است.
وی اظهار امیدواری کرد با هم اندیشی و تصمیمات مناسب و تلاش و پشتکار ریشه بی سوادی از منطقه گل تپه کنده شود.
انتهای پیام/ر

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کورنگ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه