اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی:

اجرای طرح توسعه مجتمع صنعتی فولاد اسفراین و مجتمع پتروشیمی بجنورد با ایجاد بیش از هزار فرصت شغلی

اجرای طرح توسعه مجتمع صنعتی فولاد اسفراین و مجتمع پتروشیمی بجنورد با ایجاد بیش از هزار فرصت شغلی
وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی از اجرای طرح توسعه مجتمع صنعتی فولاد اسفراین و مجتمع پتروشیمی بجنورد با ایجاد بیش از هزار فرصت شغلی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از سپهرآیین، ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی امروز در سفر به اسفراین، از مجتمع صنعتی فولاد اسفراین، لوله گستر اسفراین و آذین فورج اسفراین بازدید کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  , سپهرآیین,

ربیعی با اشاره به طرح گسترش مجتمع صنعتی فولاد اسفراین گفت : یکی از اولویت های ما در خراسان شمالی اجرای این طرح است که امیدواریم تا پایان سال 94 عملیات آن با فراهم کردن 300فرصت شغلی به اتمام برسد .
وی همچنین از نهایی شدن مطالعات طرح توسعه مجتمع پتروشیمی بجنورد با مشارکت سازمان تامین اجتماعی خبر داد و افزود : با اجرایی شدن این طرح و تکمیل آن علاوه بر افزایش محصولات پتروشیمی برای 700 نفر نیز شغل ایجاد می شود.
وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی از کلنگ زنی نخستین پالایشگاه میعانات گازی شرق کشور ، فردا در شهرستان شیروان خبر داد و گفت : در این طرح بانک رفاه کارگران سرمایه گذاری می کند.
وی با اشاره به اعطای تسهیلات برای خروج تعاونی های راکد افزود : یکی از برنامه های این وزارتخانه در سال 94 توسعه صندوق های خرد روستایی و ایجاد تعاونی های تولید با توجیه اقتصادی به ویژه در مناطق کمتر برخوردار است.
وزیر کار، تعاون، رفاه و امور اجتماعی با ذکر اینکه خراسان شمالی جزو استان‌های کم‌برخوردار است، گفت: این نابرابری برای دولت قابل قبول نیست، در برنامه‌ریزی‌های منطقه‌ای این موضوع مهم مورد توجه قرار گرفته تا در زمان‌بندی مشخص از این نابرابری‌ها کاسته شود.
علی ربیعی در جمع خبرنگاران خراسان شمالی، اظهار کرد: کاستن این نابرابری‌های منطقه‌ای از اولویت‌های ماست تا در مدت زمان معینی عقب‌ماندگی‌ها از بین برود.
وی در ادامه گفت: طرح گسترش مجموعه فولاد اسفراین در دست است که یک سوم به تولید فعلی افزوده و 300 اشتغال جدید ایجاد می‌شود.
ربیعی اظهار کرد: متاسفانه تحریم‌ها موجب به تعویق افتادن این موضوع شد که با توجه به فضای بین‌المللی امید داریم در سال 93 گشایشی شود و اعتباراتی تخصیص یابد.
وی گفت: فاز دوم مجموعه پتروشیمی خراسان که مطالعاتش انجام شده، امروز نهایی می‌شود و برای 700 نفر ایجاد اشتغال می‌شود، پالایشگاه شیروان نیز امروز کلنگ‌زنی می‌شود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه