اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان کبودراهنگ؛

هیچ موقوفه ای برای ترویج قرآن آموزی در کبودراهنگ وجود ندارد

هیچ موقوفه ای برای ترویج قرآن آموزی در کبودراهنگ وجود ندارد
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان کبودراهنگ گفت: هیچ موقوفه ای برای ترویج قرآن آموزی، حفظ قرآن و مباحث مربوط به قرآن کریم در این شهرستان وجود ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کورنگ، حجت الاسلام ابوذر عباسی در جمع شرکت کنندگان آزمون طرح تربیت حافظان قرآن کریم در کبودراهنگ با اعلام این خبر گفت: موقوفات کبودراهنگ در بخش های کمک به مستمندان، دارالایتام، کمک به تاسیس حمام فقرا، کمک به قنات روستاها، مدارس شبانه روزی و روضه‌خوانی برای سیدالشهدا(ع) است و این شهرستان در بخش ترویج قرآن آموزی نیاز به وقف دارد.                                 
وی از ثبت موقوفه ای جدید با نیت ترویج فرهنگ قرآنی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: با مشاوره هایی که صورت گرفته است در صدد تامین موقوفه جدیدی در راستای ترویج قرآن آموزی در این شهرستان هستیم.
عباسی متولی اصلی برنامه حفظ قرآن مجید را، سازمان اوقاف و امور خیریه عنوان کرد و گفت: سازمان اوقاف و امور خیریه کشور اعتبارات و منابع لازم را برای گسترش حفظ قرآن کریم فراهم کرده است.
وی از تامین اعتبار قطعی جوایز آزمون طرح تربیت حافظان قرآن کریم از سوی سازمان اوقاف و امور خیریه خبر داد و گفت: کسانی که در این رقابت ها صد امتیاز کسب کنند در قرعه کشی برای حج عمره شرکت داده می شوند و کسانی که امتیاز آنان بالای 80 باشد در قرعه کشی برای کربلای معلی شرکت داده خواهند شد.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان کبودراهنگ قول مساعد برای تامین جوایز این آزمون داد و گفت: در صورتی که جوایز این رقابت ها از سوی سازمان تامین نشود، اداره اوقاف شهرستان آن را از هزینه ای که واقفان در جهت نشر امور خیر در اختیار این اداره گذاشته اند، تامین خواهد کرد.
انتهای پیام/ر

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کورنگ,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه