اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیر کل امور درمان وزارت بهداشت:

مجهزترین درمانگاه جانبازان شیمیایی با خدمات رایگان دایر خواهد شد/رفع کمبود پزشک متخصص در مراکز درمانی سردشت

مجهزترین درمانگاه جانبازان شیمیایی با خدمات رایگان دایر خواهد شد/رفع کمبود پزشک متخصص در مراکز درمانی سردشت
مدیر کل دفتر نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت از دایر شدن مجهزترین درمانگاه جانبازان شیمیایی با خدمات رایگان در دو هفته آینده و رفع کمبود پزشک متخصص در مراکز درمانی سردشت خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سیدمحمدحسین میردهقان، در گفت و گو با خبرنگار بلفت در بازدید از مراکز درمانی در محل بیمارستان سردشت گفت: سفر اینجانب طبق دستور وزیر بهداشت درمان به منظور بررسی مشکلات درمانی و همچنین رفع موانع و راهکارهای کلینیک مصدومین شیمیایی و نحوه واگذاری و مدیریتی کلینیک به دانشگاه علوم پزشکی صورت گرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلفت,

مدیر کل دفتر نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت اظهار کرد: تصمیمات خوبی برای تجهیز و مجهز کردن کلینیک مصدومین شیمیایی در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفته است که ظرف هفته های اینده نوید خوبی برای یک درمانگاه مجهز رایگان با تمام امکانات درمانی و تخصصی به گوش مردم بخصوص جانبازان شیمیایی خواهد رسید.

,

میردهقان تصریح کرد: در دو هفته آینده مشکلات کمبود پزشک متخصص در مراکز درمانی سردشت جبران خواهد شد و در یک برنامه تنظیم شده به شناسایی بیماران شیمیایی خواهیم پرداخت و در اسرع وقت پیگیری آن عملی خواهد شد.

,

وی هدف دوم سفر خود به سردشت را بررسی طرح تحول نظام سلامت و ظرفیت های درمانی شهرستان و ارزیابی کیفی این طرح و رفع موانع و چالش های موجود عنوان کرد و گفت: هر چند ارائه خدمات درمانی تقریبا مطلوب است اما نیاز به ارتقا دارد و سعی ما در این است که مشکلات موجود درمانی را به اطلاع وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به منظور رفع کاستی ها برسانیم.

,

بازدید از مراکز درمانی شهرستان و کلینیک مصدومین شیمایی سردشت و همچنین دیدار با خانواده شهدا از جمله برنامه های سفر مدیر کل دفتر نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت به سردشت بود.

,

کلینیک مصدومین شیمیایی سردشت که به منظور ارائه خدمات به جانبازان مصدومین شیمیایی در چندین سال گذشته دایر شده بود اما متاسفانه بصورت نیمه تعطیل و فاقد هرگونه ارائه خدمات تخصصی بود. در جریان سفر وزیر بهداشت درمان در سالروز 7 تیر بمباران شیمیایی امسال به سردشت دستور اکید ارتقای کمی و کیفی و تخصصی کردن هرچه بهتر مجموعه را صادر کرد که دومین سفر مسئولین وزارت بهداشت درمان برای کیفیت بخشی این مرکز درمانی مصدومین و جانبازان شیمیایی و تحویل ان به دانشگاه علوم پزشکی تحقق یافته و قرار است فردا در مرکز استان آذربایجان غربی با حضور مسئولین استانی ذیربط تصمیمات نهایی برای مجهزترین مرکز درمانی رایگان برای مصدومین شیمیایی سردشت گرفته شود.

,

, ,

, ,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه