اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رانا تاکسی می‌شود

رانا تاکسی می‌شود
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از تولید خودرو رانا هیبریدی برای استفاده در ناوگان حمل و نقل عمومی و در مرحله اول به عنوان تاکسی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، محسن صالحی‌نیا در حاشیه مراسم آغاز خط تولید وانت جدید آرسان با اشاره به مصوبه دولت در مورد تولید خودرو و موتورسیکلت‌های برقی و هیبریدی اظهار داشت: هفته گذشته در حاشیه جلسه هیات دولت، رئیس جمهور خودروی هیبریدی را رونمایی کرد و بر لزوم استفاده از این نوع خودرو در کشور به ویژه ناوگان حمل و نقل عمومی تاکید داشت.
 
وی افزود:‌در این راستا در مرحله اول برای تولید رانای هیبریدی اقدام خواهد شد و از این خودرو در حمل و نقل عمومی و تاکسی استفاده می‌شود. وی ادامه داد: بر اساس ایجاد زیرساخت‌های لازم و استقبال مشتریان و قیمت تمام شده این نوع خودرو، تولید آن برای عرضه عمومی ادامه خواهد یافت.
 
وی تصریح کرد: طبق مصوبه سال جاری دولت، قرار شد برنامه تولید و واردات انواع خودروهای برقی و هیبریدی تدوین شود که در این مورد کمیته‌ای با حضور وزرای صنعت، نیرو و رئیس سازمان محیط زیست تشکیل شده است.
 
هاشم یکه‌زارع مدیرعامل ایران خودرو در جمع خبرنگاران در مورد میزان سرمایه‌گذاری ایران خودرو و پژو در همکاری مشترک این دو شرکت خودروساز اظهار داشت: در مرحله اول هر کدام از این دو شرکت خودروساز ۱۰۰ میلیون یورو برای احداث کارخانه مشترک سرمایه‌گذاری خواهند کرد که این رقم در سال‌های آینده برای هر کدام از شرکت‌ها به ۲۵۰ میلیون یورو خواهد رسید.
 
وی تصریح کرد: موارد مورد نظر در مذاکره با پژو، در قرارداد با شرکت‌های دیگر از جمله رنو نیز رعایت خواهد شد.
 
وی ادامه داد:‌ بازار خودروی ایران برای خودروسازان مختلف جذاب است و در حال حاضر شرکت رنو نیز برای عرضه محصولاتش در ایران و انعقاد قرارداد اعلام تمایل کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه