اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

محمد حسن آصفری نماینده مجلس:

هیچ امتیازی برای آقازاده ها نزد مردم پذیرفته شده نیست/دادگاه مهدی هاشمی علنی برگزار شود

هیچ امتیازی برای آقازاده ها نزد مردم پذیرفته شده نیست/دادگاه مهدی هاشمی علنی برگزار شود
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس برگزاری علنی مهدی هاشمی را باعث روشنگری درجامعه و افزایش اعتماد مردم به قوه قضائیه دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانامحمد حسن آصفری نماینده مردم اراک خنداب و کمیجان و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار دیارآفتاب با اشاره به اینکه دستگاه قضایی کشور نباید در پرونده مهدی هاشمی تحت فشار هیچ جریانی قرار گیرد افزود: اعتبار قوه قضائیه پیش مردم به صدور حکم دادگاه مهدی هاشمی بستگی دارد زیرا مردم از قوه قضائیه می خواهند هیچ امتیازی برای آقازاده ها در نظر نگیرد که امیدواریم قوه قضائیه از این آزمون هم سربلند بیرون بیاید.

آصفری با تاکید بر اینکه اقتدار قوه قضائیه به صدور و اعلام حکم قاطعانه و جانانه در خصوص این پرونده بستگی دارد اظهار کرد:مردم از قوه قضائیه می خواهند که دادگاه به صورت علنی برگزار شود تا مردم اتهامات و دفاعیات متهم را بشنوند که در این صورت نظام از آسیب ها و تهدیدات بیمه شده و اعتماد مردم به نظام بیشتر می شود.

وی برخورد قوه قضائیه با مفسدان اقتصادی و سیاسی را لازم دانست و افزود:در پرونده های اقتصادی قوه قضائیه باید طوری عمل کند تا فضا برای مفسدان اقتصادی نا امن شود تا ما شاهد رشد و شکوفایی اقتصاد کشور شویم و در عرصه سیاسی نیز قوه قضائیه باید طوری با فتنه گران برخورد کند تا هیچ جریان و گروهی به فکر توطئه بر علیه نظام نباشند.

نماینده مردم اراک خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی سرعت در اعلام حکم را بسیار ضروری دانست و ادامه داد:هر گونه تعلل قوه قضائیه در پرونده اشخاص که با برخی مسئولان نظام وابستگی دارند سبب می شود تا اعتماد مردم به قوه قضائیه و نظام کمتر شده و شاهد از بین رفتن اعتماد مردم به نظام باشیم.

آصفری اتهامات وارده به مهدی هاشمی را مهم بیان و خاطر نشان کرد:درصورت علنی بودن دادگاه مهدی هاشمی، مردم اتهامات ، دفاعیات و سپس حکم قوه قضائیه را خواهند شنید و با آگاهی کامل نظر خود را درباره حکم می دهند که این کار اعتماد مردم را افزایش خواهد داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارآفتاب,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ر

,

انتهای پیام/ر

,

انتهای پیام/ر

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه