اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بازتاب اظهارات ابتکار در حمایت از فتنه در رسانه‌های معاند/ اطرافیان رئیس‌جمهور یکی یکی سوژه اپوزیسیون شدند+عکس

بازتاب اظهارات ابتکار در حمایت از فتنه در رسانه‌های معاند/ اطرافیان رئیس‌جمهور یکی یکی سوژه اپوزیسیون شدند+عکس
سخنان ابتکار در برنامه شناسنامه با ذوق زدگی رسانه‌های ضد نظام مواجه شد که به دنبال آن بسیاری از رسانه های اصلاح طلب هم از آن استقبال کردند.
[

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا، طی هفته گذشته معصومه ابتکار، رئیس سازمان محیط زیست در برنامه شناسنامه اظهاراتی داشت که این اظهارات جنجالی وی به تیتر اصلی رسانه های معاند و اپوزیسیون تبدیل شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رئیس سازمان محیط زیست در برنامه شناسنامه اظهاراتی داشت که این اظهارات جنجالی وی به تیتر اصلی رسانه های معاند و اپوزیسیون تبدیل شده است.,

رئیس سازمان محیط زیست در مورد حضور اصلاح طلبان در مجلس ششم گفت: مجلس ششم بیشترین مقدار ایثارگری را داشت. رزمندگان ایثارگر و دانشجویان خط امام حاضر در این مجلس نیروهای دل داده انقلاب بودند. آنها اگر هم نقدی داشتند نقد درونی بود. آنها خیلی صریح به موضوع فساد وارد شدند و این سوال را مطرح کردن که چرا باید جاهایی باشند که از نظارت و دادن مالیات معاف باشند.

, رئیس سازمان محیط زیست در مورد حضور اصلاح طلبان در مجلس ششم گفت:,

ابتکار در پاسخ به این سوال که در انتخابات ریاست جمهوری نهم به چه کسی رای داده است، گفت: در مرحله اول به معین و در مرحله دوم به هاشمی رای دادم و در انتخابات 88 به میرحسین موسوی رای دادم.

, ابتکار در پاسخ به این سوال که در انتخابات ریاست جمهوری نهم به چه کسی رای داده است، گفت: در مرحله اول به معین و در مرحله دوم به هاشمی رای دادم و در انتخابات 88 به میرحسین موسوی رای دادم.,

وی در مورد رای نیاوردن معین و هاشمی در انتخابات 84 گفت: آنجا فضا سازی های پی در پی اتفاق می‌افتاد و فضاهایی را القا می‌کردند. خیلی از این اتفاقات رسانه ای شد و نرخ مشارکت را خیلی پایین آورد. یکی از دلایلش نبودن مدیریت درونی و دیگری نبودن مدیریت رسانه‌ای بود.

, وی در مورد رای نیاوردن معین و هاشمی در انتخابات 84 گفت: آنجا فضا سازی های پی در پی اتفاق می‌افتاد و فضاهایی را القا می‌کردند. خیلی از این اتفاقات رسانه ای شد و نرخ مشارکت را خیلی پایین آورد. یکی از دلایلش نبودن مدیریت درونی و دیگری نبودن مدیریت رسانه‌ای بود.,

ابتکار در مورد انتخابات 88 گفت: شرایط آن زمان خیلی پیچیده بود و تخلفات در سطح بالایی رخ داد. در حال حاضر اتفاقات خوبی در حال رخ دادن است و سیاست های کلی نظام در انتخابات در حال بررسی است. دولت خیلی روی این موضوع بحث کرده است. شرایط مدیریت انتخابات خیلی مهم است. اگر قرار است وزارت کشور و شورای نگهبان در مورد موضوعی قضاوت کنند باید اصل بر بی طرفی باشد.

, ابتکار در مورد انتخابات 88 گفت: شرایط آن زمان خیلی پیچیده بود و تخلفات در سطح بالایی رخ داد. در حال حاضر اتفاقات خوبی در حال رخ دادن است و سیاست های کلی نظام در انتخابات در حال بررسی است. دولت خیلی روی این موضوع بحث کرده است. شرایط مدیریت انتخابات خیلی مهم است. اگر قرار است وزارت کشور و شورای نگهبان در مورد موضوعی قضاوت کنند باید اصل بر بی طرفی باشد.,

ابتکار در پاسخ به این موضوع که این تیم داوری شورای نگهبان همان تیم داوری بود که این نامزدها را انتخاب کرد، گفت: داور از اول تا آخر باید بی طرف باشد. چرا شرایط باید بعد از انتخابات تا این حد ملتهب شود. این مسائل خیلی مهم است. در حال حاضر با حضور روحانی و حضور همه طیف‌های انقلاب در نظام فضا خوبی در حال رقم خوردن است اما اگر برخی مسائل روشن نشود بد است. ما نیاز به همدلی نیروها داریم.

, ابتکار در پاسخ به این موضوع که این تیم داوری شورای نگهبان همان تیم داوری بود که این نامزدها را انتخاب کرد، گفت: داور از اول تا آخر باید بی طرف باشد. چرا شرایط باید بعد از انتخابات تا این حد ملتهب شود. این مسائل خیلی مهم است. در حال حاضر با حضور روحانی و حضور همه طیف‌های انقلاب در نظام فضا خوبی در حال رقم خوردن است اما اگر برخی مسائل روشن نشود بد است. ما نیاز به همدلی نیروها داریم.,

وی بارها از خاتمی در این برنامه نام برد و در خصوص تفاوت دولت روحانی و خاتمی در مدیریت سازمان محیط زیست، گفت: هرکدام دشواری های خاص خودش را دارد. در دولت روحانی وزرا با تجربه هستند ولی شرایط سخت تر است. آدم فکر می‌کند بعد از این همه سال باید شرایط بهتر شده باشد اما متاسفانه اینگونه نیست و ما یک خلا جدی را در این دوران داشتیم و کار زیادی برای بازسازی و بازیابی خیلی از فرصت ها صورت می گیرد.

, وی بارها از خاتمی در این برنامه نام برد و در خصوص تفاوت دولت روحانی و خاتمی در مدیریت سازمان محیط زیست، گفت: هرکدام دشواری های خاص خودش را دارد. در دولت روحانی وزرا با تجربه هستند ولی شرایط سخت تر است. آدم فکر می‌کند بعد از این همه سال باید شرایط بهتر شده باشد اما متاسفانه اینگونه نیست و ما یک خلا جدی را در این دوران داشتیم و کار زیادی برای بازسازی و بازیابی خیلی از فرصت ها صورت می گیرد., وی بارها از خاتمی در این برنامه نام برد و در خصوص تفاوت دولت روحانی و خاتمی در مدیریت سازمان محیط زیست، گفت: هرکدام دشواری های خاص خودش را دارد. در دولت روحانی وزرا با تجربه هستند ولی شرایط سخت تر است. آدم فکر می‌کند بعد از این همه سال باید شرایط بهتر شده باشد اما متاسفانه اینگونه نیست و ما یک خلا جدی را در این دوران داشتیم و کار زیادی برای بازسازی و بازیابی خیلی از فرصت ها صورت می گیرد.,

, , ,

سایت معاند و اپوزیسیون کلمه با استقبال از سخنان معصومه ابتکار نوشته است: معاون رئیس جمهور، در یک برنامه تلویزیونی با تاکید بر اینکه در انتخابات ۸۸ به میرحسین موسوی رای داده، از “تخلفات در سطح بالا” در آن انتخابات خبر داد و بخشی از تقصیر التهاب فضای بعد از انتخابات را به گردن شورای نگهبان انداخت که از اول تا اخر بی طرف نبود.

,

این سایت در ادامه تصریح کرده است: ابتکار همچنین از عملکرد مجلس ششم دفاع کرد و این مجلس را از سالم ترین مجالس دانست که خیلی جدی به موضوع مبارزه با فساد وارد شد؛ وی چند بار در این برنامه تلویزیونی از خاتمی به تجلیل نام برد و تصریح کرد که اصلاح طلبان معتقد بودند هرچقدر آزادی‌های اساسی را بسط دهیم با اینکه ممکن است آسیب‌هایی داشته باشد اما سرجمع به نفع نظام انقلاب است.

,

, ,

سایت جرس هم با تیتر های دفاع ابتکار از مجلس ششم و تخلفات گسترده در انتخابات 88 به استقبال سخنان ابتکار رفته است.

,

 

,

, ,

سایت العربیه هم تنها چند پاراگراف مربوط به سخنان ابتکار را منتشر کرده است و به بحث تخلفات در انتخابات 88 پرداخته است و علت اصلی فتنه 88 را شورای نگهبان و ریاست جمهوری دهم دانسته است.

,

اظهارات ابتکار در رسانه ملی با واکنش های زیادی از داخل کشور مواجه شد این اظهارت از آن جایی بیشتر اهمیت می یابد که ابتکار یکی از افرادی بود که در دوران فتنه 88 با ملاقات با خانواده برخی از شهدای فتنه 88 از آنها خواسته بود تا در شهادت فرزندانشان، نظام را محکوم کرده و علیه نظام صحبت کنند.

,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه