به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا "حامد جولایی" مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان در گفتگوی اختصاصی با نوای آبیدر گفت: استان کردستان استانی صنعتی نیست و این موجب می شود در بخش شاخص مالی مشکلاتی به وجود بیاید و اسپانسری برای حمایت از تیم ها وجود نداشته باشد.
وی اظهار داشت: اولین مشکلی که تیم های ما در استان کردستان با آن مواجه هستند عدم وجود اسپانسر است و بعد از آن کمبود زیر ساخت های ورزشی مانند پیست ها، سالن های ورزشی با ظرفیت بالا و هتل ورزش ها است که در این استان با چالش مواجه است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان گفت: کمبود زیر ساخت های کافی در ورزش موجب شده است تا ورزش کردستان به اندازه کافی توسعه نیابد.
جولایی افزود: برای سال 94 با استاندار کردستان مباحثی در مورد یک درصد اعتبارات دستگاه های دولتی که باید به ورزش همگانی و حرفه ای اختصاص یابد مطرح شده است.
وی گفت: دستگاه های دولتی مجاز هستند این یک درصد را به ورزش استان پرداخت کنند تا ورزش و جوانان بتواند تیم های استان را اسپانسر کند که درصدد هستیم دستگاه های دولتی را برای این امر مکلف کنیم تا افق ورزش کردستان در سال آینده به خوبی ترسیم شود.
انتهای پیام/پ
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه