به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از "دانشجونیوز" ، نیما دشتی/ بعد مذهبی، استعمار ستیزی، ولایتمداری و پای بندی مردم بوشهر به اصول و اعتقادات از قدیم تاکنون باعث شده تا از فرهنگی والا برخوردار باشند و حساسیت خانواده های مذهبی در حفظ و نگه داشتن ارزش های اسلامی باعث شده تا هنوز کوچه های بوشهر رنگ و بوی فرهنگ و مذهب داشته باشد و مردم ما به عنوان پیشرو در حفظ و نگهداری فرهنگ ناب خود با دغدغه و حساسیت فعال باشند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "دانشجونیوز" , نیما دشتی,متاسفانه مدتی بود که برخی از عناصر ضد انقلاب و برخی از مسئولین به اصطلاح فرهنگی استان به بهانه های واهی و بدون در نظر گرفتن نیازهای مردم بر طبل خستگی مردم از برنامه های مذهبی می کوبیدند و می گفتند که مردم از سینه زنی و عزاداری خسته شده اند و در واقع به این نتیجه رسیده بودند که دین دیگر جذابیتی برای مردم دیار علامه بلادی و خطه عالم خیز بوشهر ندارد.
,از درون ادارات و از دهان مسئولین ارشد استان سخنانی شنیده می شد که هیچ سنخیتی با فرهنگ اصیل بوشهری نداشت و سعی در هویت زدایی فرهنگ بوشهر داشتند و در این راه از هیچ کوششی نیز دریغ نکردند؛ از برنامه های مخرب و ضد فرهنگی و ضد اسلامی گرفته تا باج دادن یه رسانه های همسو برای تبلیغ برنامه های ضد فرهنگی و جنجال برانگیز در استان.
, از درون ادارات و از دهان مسئولین ارشد استان سخنانی شنیده می شد که هیچ سنخیتی با فرهنگ اصیل بوشهری نداشت و سعی در هویت زدایی فرهنگ بوشهر داشتند و در این راه از هیچ کوششی نیز دریغ نکردند؛ از برنامه های مخرب و ضد فرهنگی و ضد اسلامی گرفته تا باج دادن یه رسانه های همسو برای تبلیغ برنامه های ضد فرهنگی و جنجال برانگیز در استان., از درون ادارات و از دهان مسئولین ارشد استان سخنانی شنیده می شد که هیچ سنخیتی با فرهنگ اصیل بوشهری نداشت و سعی در هویت زدایی فرهنگ بوشهر داشتند و در این راه از هیچ کوششی نیز دریغ نکردند؛ از برنامه های مخرب و ضد فرهنگی و ضد اسلامی گرفته تا باج دادن یه رسانه های همسو برای تبلیغ برنامه های ضد فرهنگی و جنجال برانگیز در استان.,در جریان سفر اخیر رییس جمهور به استان بوشهر برای چند شب فضا برای این افراد برای عرض اندام باز شد و به بهانه استقبال از تدبیر و امید هر کاری که دلشان خواست انجام دادند و کارهای بی ریشه ای را نماد فرهنگ بوشهر معرفی کردند و با انواع ساز و آواز سعی در رسیدن به هدف اصلی خود که همان قبح زدایی برنامه های ضد فرهنگی بوشهر بود داشتند ولی زهی خیال باطل که مردم ما وامدار قیام سرخ عاشورا هستن و شادیشان را نیز از آن سفره می گیرند و نیازی به فرهنگ وارداتی غرب و آفریقا ندارند.
,

, امروز حداقل بر مردم جنوب ثابت شده است که بوشهر از نظر فرهنگی و آیین های مذهبی، بهترین منطقه است و غنی ترین مسائل فرهنگی و مبارزات ضد استعماری برای عدم نفوذ فرهنگ بیگانه به این دیار را دارا هستیم و اگر رتبه بندی صورت پذیرد، مطمئناً دارای رتبه برتر در حوزه دفاع از فرهنگ را خواهیم داشت و این در حالی است که عینک مسئولین ما این موضاعات و افتخارات بوشهر را تار می بینند و یا اصلا نمی بینند.
,این مهم را در چند وقت اخیر در استان دارالحماسه بوشهر به عینه شاهد بودیم که مردم بوشهر شاهد برنامه های فرهنگی مذهبی ای بودند که سیل جمعیت بوشهر را از نقطه ای به نقطه دیگر می کشاند، یک روز مردم بوشهر را برای دیدن دلاورمردی های شهید نادر مهدوی و شهید بیژن گرد به سالن 9 دی می کشاند و روز دیگر آنها را در کنار ساحل نیلگون خلیج فارس به تماشای فصل شیدایی و روز دیگر خیابان های بوشهر مملو از مردمی می شود که برای شنیدن صحبت هایی نو از تاریخ استعمار ستیزی مردم این خطه در همایش «بوشهر دو قرن مقاومت در برابر استعمار» می شود. این همایش ها نشان داد که مردم پیوندی عمیق با تاریخ پر افتخار و سراسر ضد استعماری و ضد استکباری خود دارند.
, این مهم را در چند وقت اخیر در استان دارالحماسه بوشهر به عینه شاهد بودیم که مردم بوشهر شاهد برنامه های فرهنگی مذهبی ای بودند که سیل جمعیت بوشهر را از نقطه ای به نقطه دیگر می کشاند، یک روز مردم بوشهر را برای دیدن دلاورمردی های شهید نادر مهدوی و شهید بیژن گرد به سالن 9 دی می کشاند و روز دیگر آنها را در کنار ساحل نیلگون خلیج فارس به تماشای فصل شیدایی و روز دیگر خیابان های بوشهر مملو از مردمی می شود که برای شنیدن صحبت هایی نو از تاریخ استعمار ستیزی مردم این خطه در همایش «بوشهر دو قرن مقاومت در برابر استعمار» می شود. این همایش ها نشان داد که مردم پیوندی عمیق با تاریخ پر افتخار و سراسر ضد استعماری و ضد استکباری خود دارند.,

,

, نکته ای که مسئولین فرهنگی استان و به ویژه مسئول فرهنگ و ارشاد اسلامی بوشهر باید به ان توجه داشته باشد حضور چند هزار نفری جوانان در این همایش ها بود، مگر نه می گفتند که جوانان ما از برخی برنامه ها دلزده شده اند و به هیجان نیاز دارند. مگر نمی گفتند که استقبال مردم از برنامه های مذهبی کاهش یافته است و به بیانی باور داشتند که دین نمی تواند دنیای مردم را تامین کند، پس چرا حضور بیش از 35 هزار نفری مردم و جوانان را در کنار ساحل خلیج فارس در شب های فصل شیدایی نمی بینند. کدام کنسرت و کدام برنامه ضد فرهنگی می تواند این فوج عظیم را گرد هم بیاورد و کدام پول های بادآورده می تواند برای جوانان این خطه نقشه راه ترسیم کند. چرا مسئولین ما نمی خواهند باور کنند که در مورد جوانان و مردم ولایتمدار بوشهر غلط فکر کرده اند. چرا نمی خواهند باور کنند که دین می تواند همه ابعاد زندگی بشر را در دست بگیرد و اداره کند.
, ،, مگر نه می گفتند که جوانان ما از برخی برنامه ها دلزده شده اند و به هیجان نیاز دارند. مگر نمی گفتند که استقبال مردم از برنامه های مذهبی کاهش یافته است و به بیانی باور داشتند که دین نمی تواند دنیای مردم را تامین کند، پس چرا حضور بیش از 35 هزار نفری مردم و جوانان را در کنار ساحل خلیج فارس در شب های فصل شیدایی نمی بینند. کدام کنسرت و کدام برنامه ضد فرهنگی می تواند این فوج عظیم را گرد هم بیاورد و کدام پول های بادآورده می تواند برای جوانان این خطه نقشه راه ترسیم کند. چرا مسئولین ما نمی خواهند باور کنند که در مورد جوانان و مردم ولایتمدار بوشهر غلط فکر کرده اند. چرا نمی خواهند باور کنند که دین می تواند همه ابعاد زندگی بشر را در دست بگیرد و اداره کند., مگر نه می گفتند که جوانان ما از برخی برنامه ها دلزده شده اند و به هیجان نیاز دارند. مگر نمی گفتند که استقبال مردم از برنامه های مذهبی کاهش یافته است و به بیانی باور داشتند که دین نمی تواند دنیای مردم را تامین کند، پس چرا حضور بیش از 35 هزار نفری مردم و جوانان را در کنار ساحل خلیج فارس در شب های فصل شیدایی نمی بینند. کدام کنسرت و کدام برنامه ضد فرهنگی می تواند این فوج عظیم را گرد هم بیاورد و کدام پول های بادآورده می تواند برای جوانان این خطه نقشه راه ترسیم کند. چرا مسئولین ما نمی خواهند باور کنند که در مورد جوانان و مردم ولایتمدار بوشهر غلط فکر کرده اند. چرا نمی خواهند باور کنند که دین می تواند همه ابعاد زندگی بشر را در دست بگیرد و اداره کند.,در همه این مراسم های فرهنگی و مذهبی که غیرت بوشهری ها را به کشور و بلکه به دنیا نمایان ساخت برخی از مسئولین دولت تدبیر و امید نه تنها نیامدند بلکه سنگ اندازی هایی هم برای برگزاری همایش ها کردند ولی راه به جایی نبردند.
,حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی) در خصوص نمایش فصل شیدایی که در استان ما برگزار شد فرمودند:" این سبک نمایشی مانند تئاتر از غرب نیامده و بومی کشور است، این کار را تکثیر کنید و به شهرستان ها و استان های مختلف ببرید" و با این بیان حجت بر همه مسئولان برای همکاری با این گروه تمام شد، اما در استان بوشهر شاهد بی مهری هایی از سوی مسئولین ارشد استان به این نمایش و در واقع به مردم بودیم که این فرصت مجال پرداختن به آن نیست و در جای دیگر بیان خواهیم کرد، ولی باید گفت که این نمایش خط بطلانی بر عقیده و باور دولتی ها بود.
,بزرگداشت حماسه شهید نادر مهدوی که چندی پیش برگزار شد، نشان داد که جوانان بوشهر بیشتر از اینکه دلشان برای فرهنگ وارداتی بسوزد دلشان برای فرهنگ مقاومتشان می شوزد، دلشان برای گم شدن نام های پهلوانانشان در اثر اهمال کاری مسئولان فرهنگی می سوزد، دلشان برای فراموش شدن مهدوی ها و بیژن گردها و رییس علی ها می سوزد، و این همایش زنگ شروعی بود که جریان انقلابی استان بوشهر نبض برنامه های اصیل انقلاب را خود به دست بگیرد و منتظر مسئولین بی دغدغه ننشینند و بعد از آن شاهد بودیم که هیچ سالن و مکانی حجم مردمی را که برای همایش بوشهر، دو قرن مقاومت در برابر استعمار نداشت و مجبور شدند که در خیابان ساعت ها بنشینند و دلاوری های شیرمردان و شیر زنان بوشهری را بشنوند، گرچه سنگ اندازها این بار نیز کوتاهی نکردند و نیامدند.
,

, مسئولین استانداری، ادارات بوشهر و به ویژه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این بار نیز طبق عادت دیرینه خود از مردم جدا شدند و به این همایش نیامدند و برخی از مسئولین که از هر چند جمله ای که بیان می کنند اشاره ای هم به آبا و اجداد خود می کنند برخلاف اجدادشان نخواستند حس و حال و تکبیرهای مداوم مردم را مستقیم بشنوند و مسلما در برنامه ریزی های آینده خود این دغدغه و این شعف مردم را در نظر نخواهند گرفت و کار خود را می کنند.
,

, حضور تیم رسانه ای استانداری بوشهر در این همایش از نکات قابل توجهی بود که از دید رسانه ها پنهان نماند و با وجود اینکه هیچ کدام از تدبیریون نیامده بودند حضور آنها جای سول داشت، سوالاتی از قبیل اینکه چرا عکاس و فیلم بردار استاندار به این همایش آمده است؟ آنها به دستور چه کسی و به چه دلیل آمده اند؟ این عکس ها برای کیست و در کجا منتشر خواهد شد و چندین سوال دیگر که نگفته جواب همه آنها معلوم است.
,از این رو انتظار می رود مسئولین استان در اندیشه ها و اعتقادات خود یک بازنگری اساسی داشته باشند و با شناخت فرهنگ و دغدغه جوانان ولایی استان بوشهر و با حضور در جمع مردم برای آنها تصمیم بگیرند نه با نشستن با یک طیف خاص سیاسی و عناصر فتنه که میزان خاطرخواهی آنها برای همگان ثابت شده است، برنامه های دیکته شده آنها اگر کارساز بود الان از دلزدگی جوانان نسبت به فرهنگ و مذهب نمی گفتند.
, از این رو انتظار می رود مسئولین استان در اندیشه ها و اعتقادات خود یک بازنگری اساسی داشته باشند و با شناخت فرهنگ و دغدغه جوانان ولایی استان بوشهر و با حضور در جمع مردم برای آنها تصمیم بگیرند نه با نشستن با یک طیف خاص سیاسی و عناصر فتنه که میزان خاطرخواهی آنها برای همگان ثابت شده است، برنامه های دیکته شده آنها اگر کارساز بود الان از دلزدگی جوانان نسبت به فرهنگ و مذهب نمی گفتند., از این رو انتظار می رود مسئولین استان در اندیشه ها و اعتقادات خود یک بازنگری اساسی داشته باشند و با شناخت فرهنگ و دغدغه جوانان ولایی استان بوشهر و با حضور در جمع مردم برای آنها تصمیم بگیرند نه با نشستن با یک طیف خاص سیاسی و عناصر فتنه که میزان خاطرخواهی آنها برای همگان ثابت شده است، برنامه های دیکته شده آنها اگر کارساز بود الان از دلزدگی جوانان نسبت به فرهنگ و مذهب نمی گفتند.,انتهای پیام/پ
, انتهای پیام/پ, انتهای پیام/پ]
ارسال دیدگاه