اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

حال وهوای بازار شب عید در میامی

حال وهوای بازار شب عید در میامی
باتوجه به رشد بی سابقه مایحتاج مردم در بازار شب عید و هجوم گرانی‌ها، همچنان مردم عید باستانی خود را گرامی می دارند و خود را برای ورود به سال جدید مهیا می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از میامی جوان،با فرارسیدن بهار طبیعت، مردم شهر هم مانند طبیعت به دنبال نو کردن جامه و ملزومات زندگی خود هستند.  برای خرید نوروزی که معمولا پوشاک و خوراکی های سفره هفت سین و آجیل و این جور ملزومات را شامل می شود بازار هفتگی گزینه خوبی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, میامی جوان,

ماهم امروز دوربینمان را به میان مردم بردیم تا گزارشی از حال وهوای شب عید در آخرین سه شنبه بازار سال 93 شهرستان تهیه کنیم.

,

اما نکته ای که در این روزها قابل تامل است ،در روزهایی که دل مشغولی ما خرید شب عید و دل مشغولی‌های معمول ایام آخر سال است و برای نو شدن سال لحظه شماری می‌کنیم، خانواده‌هایی هستند که به دلیل مشکلات مالی توانایی خرید برای خانواده و فرزندان خود را ندارند.

,

در کشور ما از دیرباز سنت حسنه ای وجود داشته که کسانی که تمکن مالی لازم را داشتند معمولا به کمک مستمندان و نیازمندان می شتافتندو امیدواریم مثل همیشه با جمع آوری کمک های نقدی و جنسی، مردم به کمک کسانی  بشتابند که نمی توانند در ایام عید امکانات لازم را برای جشن نوروز خود فراهم کنند.

,

گزارش تصویری آخرین بازار هفتگی میامی (سه شنبه بازار) امروز حال و هوای عید به خودگرفته است.

,

, ,

, ,

بزرگان و کمک به محرومان

,

بزرگان و امامان ما همیشه با تمام توان و دارایی های خود به فقیران و محرومان کمک می کردند، آن هم به گونه ای که شخصیت آن ها خرد نشود و احساس کمبود نکنند. حضرت علی علیه السلام شب ها با کیسه ای از نان و خرما به راه می افتاد و به خانه هر فقیر و مستمندی که می رسید، مقداری از آن را پشت در می گذاشت و در تاریکی شب از آن جا دور می شد، به طوری که تا بعد از شهادت آن حضرت کسی نفهمید که آن نان و خرماهای شبانه از طرف چه کسی بود. بنابراین، چه خوب است که ما هم به پیروی از امامانمان، اگر می خواهیم به کسی کمک کنیم، به صورت پنهانی باشد تا هم خجالت نکشد و هم خداوند از کار نیک ما بیش تر خوشحال شود.

,

 

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

امام رضا علیه السلام و کمک به محرومان

,

در حکایت ها و روایت ها آمده است که امام هشتم ما، حضرت امام رضا علیه السلام هر وقت که می خواستند غذا بخورند، سینی بزرگی کنار سفره می گذاشتند. بعد دستور می دادند آن ها را برای نیازمندان ببرند و می فرمودند: «خداوند بزرگ و مهربان، کمک به محرومان را راهی به سوی بهشت قرار دادند»؛ یعنی هر کس به محرومان کمک کند، می تواند به بهشت برود.

,

 

,

 

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

پروردگارا به جلال وجبروتت سوگند هیچ مردی را شرمنده زن وبچه اش نکن...!!!

,

, ,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه