اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ادعای رسانه‌های بیگانه درباره مذاکرات ایران و 5+1 در آستانه روز جمهوری اسلامی/ آیا ملت ایران از شعار «مرگ بر آمریکا» فاصله گرفته است؟+عکس

ادعای رسانه‌های بیگانه درباره مذاکرات ایران و 5+1 در آستانه روز جمهوری اسلامی/ آیا ملت ایران از شعار «مرگ بر آمریکا» فاصله گرفته است؟+عکس
از آنجایی که مذاکرات به طور ویژه با آمریکا ادامه یافت و تقریباً 5+1 در پازل این استکبار جهانی بازی کرد بسیاری از سیاستمداران این اقدام را از سر گیری رابطه ایران و آمریکا بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تحلیل کردند.
[

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا، مذاکرات فشرده لوزان در حالی برگزار می شود که این مذاکرات با روز جمهوری اسلامی همزمان شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

بیش از 18 ماه از مذاکرات مستقیم ایران با 5+1 می گذرد که در این ماه ها نه تنها تحریم ها برطرف نشد بلکه تحریم ای جدیدی علیه ایران وضع شد که به مراتب رسیدن به یک نقطه مشترک با آمریکا را دشوار تر کرد

,

از آنجایی که مذاکرات به طور ویژه با آمریکا ادامه یافت و تقریباً 5+1 در پازل این استکبار جهانی بازی کرد بسیاری از سیاستمداران این اقدام را از سر گیری رابطه ایران و آمریکا بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تحلیل کردند.

,

این در حالی بود که همچنان ملت ایران در راهپیمایی 22 بهمن و سایر تجمعات، شعار مرگ بر آمریکا را محکم تر فریاد زده اند.

,

اگرچه مذاکرات به شکل معمول در حال برگزاری است اما این موضوع خباثت های آمریکا در حق مردم ایران را کمرنگ نکرده و زوایای جدیدی از این خباثت ها را نشان می دهد.

,

اما رسانه های غربی تحلیل خود را از این مذاکرات این گونه عنوان کرده اند که ایران به دنبال دوستی با آمریکا بوده و به همین بهانه پای میز مذاکرات آمده است.

,

, ,

در همین راستا بی بی سی در گزارشی ویژه اعلام کرده است: در آستانه 12 فروردین، سالگرد تاسیس جمهوری اسلامی ایران که «دشمنی با آمریکا» بنیانش را تشکیل می دهد،رابطه تهران-واشنگتن با ملاقات های پیاپی وزرای خارجه، پیاده روی ها و هدیه مینز به صالحی، شکل تازه ای گرفته و گویا تابوی رابطه با آمریکا شکسته است.

, در همین راستا بی بی سی در گزارشی ویژه اعلام کرده است: در آستانه 12 فروردین، سالگرد تاسیس جمهوری اسلامی ایران که «دشمنی با آمریکا» بنیانش را تشکیل می دهد،رابطه تهران-واشنگتن با ملاقات های پیاپی وزرای خارجه، پیاده روی ها و هدیه مینز به صالحی، شکل تازه ای گرفته و گویا تابوی رابطه با آمریکا شکسته است.,

گزارش گر بی بی سی نوشته است: مذاکرات هسته‌ای یک فصل تازه در دیپلماسی خارجی ایران نیز باز کرده است؛ رابطه با آمریکا. در ۳۶ سال گذشته، آمریکا شیطان بزرگ خطاب می‌شده و هر رابطه و مذاکره‌ای با آن تابو بوده است. اما آنطور که علی همدانی گزارش می‌دهد، در جریان این مذاکرات طولانی، فارغ از نتیجه هسته‌ایش، دست کم تابوی رابطه دو کشور، ظاهرا شکسته شده است.

,

, ,

از طرف دیگر واشنگتن پست نیز در خبر دیگری ادعا کرده است که ملت ایران از شعار مرگ بر آمریکا فاصله گرفته است.

,

این روزنامه آمریکایی همچنین افزوده است: فارغ از نتیجه، ایران 18 ماه مشغول مذاکره مستقیم با شیطان بزرگ بود؛ تندرو های ایران مسلماً سر جایشان هستند، اما ملتی که یک صدا شعار مرگ بر آمریکا را فریاد می زد احتمالا دیگر وجود ندارد.

,

باید دید رفتار دیپلمات های کشور چگونه بوده است که رسانه های بیگانه به خود اجازه داده‌اند تا برداشت خود را درباره مذاکرات آب شدن یخ رابطه ایران و آمریکا اعلام کنند.

,

قطعاً رفتارهای خارج از عرف دیپلماتیک میان مذاکره کنندگان ایرانی و آمریکایی موجب برداشت آزاد رسانه های ضد ایرانی مبنی بر شکستن تابوی رابطه ایران و آمریکا شده است.

,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه